Paket Taxi kaça kadar çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Paket Taxi kaça kadar çalışıyor?
  2. Paket Taxi kaç ilde?
  3. FIYU nedir?
  4. Paket servis elemanı ne iş yapar?

Paket Taxi kaça kadar çalışıyor?

Bölgeye Hakim! Paket Taxi ekibi tüm bölgeye hakim, konum bulmada uzman. Hızlı Teslimat Dilediğiniz restorandan istediğiniz sipariş hızla ulaşır. Tam Zamanlı Ekibimiz tam zamanlı, haftanın 7 günü, 24 saati aktif.

Paket Taxi kaç ilde?

Son olarak Paket Taxi'nin kısa zaman önce 8 yeni ilde hizmet vermeye başladığını da belirtelim. Bu şehirler arasında Muğla, Kayseri, Gaziantep, Edirne, Kars, Ordu ve Giresun bulunuyor. Antalya ve İzmir şehirlerinde ise bir ay sonra hizmet vermeye başlanacak.

FIYU nedir?

fiyuu, Türkiye'nin en yeni "Hızlı Teslimat" platformudur. Yoğun şehir ve iş hayatı içerisinde koşuşturan tüketicilerin ihtiyaç duydukları şeyleri, istedikleri zaman, istedikleri yere, zamanında ve güvenilir bir şekilde ulaştırmak isteyen firmalara kurumsal kurye desteği vermek amacı ile kuruldu.

Paket servis elemanı ne iş yapar?

müşteriyi karşılar, oturacağı masayı tavsiye eder ve masaya kadar müşteriye refakat eder, yemek listesini müşteriye verir, yemek listesiyle ilgili olarak müşterilerin yemek ve içecek tercihi yapmasında yardımcı olur, ... müşteriyi uğurlar, salonda yemek servisi öncesi ve sonrası gerekli düzenlemeleri yapar.