Largopen 1 gr ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Largopen 1 gr ne için kullanılır?
  2. Amoksisilin ne işe yarar?
  3. Diş apsesi için hangi antibiyotik?
  4. Levofloxacin nedir ne için kullanılır?

Largopen 1 gr ne için kullanılır?

LARGOPEN bakteri denilen mikroorganizmaların oluşturduğu hastalıklarda kullanılan bir antibiyotiktir. Amoksisilin, bakterilerin hücre duvarlarını bozarak ölümlerine neden olur. LARGOPEN tablet 1 g amoksisilin içerir ve beyaz-beyazımsı, bir yüzü 'L' baskılı, oblong tablet görünümündedir.

Amoksisilin ne işe yarar?

Amoksisilin, penisilin sınıfına ait bir antibiyotiktir ve bakteri yok eder. Klavulanik asit ise belirli bakterilerin amoksisiline dirençli hale gelmesini önlemeye yardımcı olan bir etken maddedir.

Diş apsesi için hangi antibiyotik?

Penisilin sınıfı: Penisilin tipi ilaçlar, diş enfeksiyonları için yaygın antibiyotik formlarıdır. Buna penisilin ve amoksisilin dahildir. Bazı diş hekimleri, daha inatçı bakterileri ortadan kaldırmaya yardımcı olabileceğinden, klavulanik asit ile amoksisilin kombinasyonunu da önerebilir.

Levofloxacin nedir ne için kullanılır?

TAVANIC etkin maddesi olan levofloksasine karşı duyarlı olan bakterilerin neden olduğu enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. bulaşıcı, yüzeysel, mikrobik enfeksiyonu), piyoderma (irinli deri enfeksiyonu), yara enfeksiyonlarının neden olduğu komplikasyonsuz deri ve deri ekleri enfeksiyonları.