ASUS ROG Phone 5 Pro kaç TL?

İçindekiler:

  1. ASUS ROG Phone 5 Pro kaç TL?
  2. ROG Phone 3 kaç TL?
  3. ASUS ROG Phone 2 ne zaman gelecek?
  4. ASUS ROG Phone 2 nedir?
  5. ASUS ROG Phone 5 Ultimate ne zaman gelecek?
  6. ASUS ROG Phone 2 nerenin malı?
  7. Asus hangi ülkenin markası?
  8. ASUS ROG Phone 5 Ultimate ne zaman Türkiye'ye gelecek?
  9. ASUS ROG Phone 5 Ultimate ne zaman Türkiyeye gelecek?

ASUS ROG Phone 5 Pro kaç TL?

Asus ROG Phone 5 fiyatı Diğer iki modelden bir tanesi olan Asus ROG Phone 5 Pro cihazı 1.199 Euro (yaklaşık 10 bin TL + vergiler) karşılığında satılıyor. Rog Phone 5 Ultimate cihazıysa 1.299 Euro'dan (yaklaşık TL + vergiler) alıcı karşısına çıkmakta.

ROG Phone 3 kaç TL?

Asus, ROG Phone 3'ün en temel sürümü için 1.000 euroluk bir fiyat belirlediğini duyurdu. Bugünki kurla hesapladığımızda bu rakam, 7.927 TL'ye tekabül ediyor.

ASUS ROG Phone 2 ne zaman gelecek?

Asus, geçtiğimiz yıl ekim aylarında piyasaya sürdüğü ROG Phone'un ikinci nesil modeli için çalışmalara başladı. Digitimes'ın raporuna göre yeni ROG Phone 2, 2019'un üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkacak.

ASUS ROG Phone 2 nedir?

Qualcomm Snapdragon 855 Plus'tan güç alan ilk telefon olma özelliğini taşıyan model, 10 piksel çözünürlük sunuyor. 391 ppi piksel yoğunluğa sahip ekran, Gorilla Glass 6 teknolojisi ile korunuyor. 12 GB RAM'e sahip olan cihaz, 2 GB ve 1 TB olmak üzere üç farklı depolama seçeneği sunuyor.

ASUS ROG Phone 5 Ultimate ne zaman gelecek?

Bu telefonun çıkış tarihi olarak açıklandı ve telefonun fiyatı yaklaşık 800 € olarak belirlendi.

ASUS ROG Phone 2 nerenin malı?

ASUSTeK Computer Inc., 1989 yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi.

Asus hangi ülkenin markası?

ASUSTeK Computer Inc., 1989 yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi. Dizüstü bilgisayar, anakart, cep telefonu, LCD Panel, ekran kartı gibi geniş bir üretim ağına sahip olan şirket özellikle son dönemde ürettiği dizüstü bilgisayarlarla adından söz ettirir hale gelmiştir.

ASUS ROG Phone 5 Ultimate ne zaman Türkiye'ye gelecek?

Sitede yer alan geri sayıma göre Asus ROG Phone 5, Çarşamba günü Türkiye saati ile 14.00'de başlayacak lansmanda ilk kez gösterilecek.

ASUS ROG Phone 5 Ultimate ne zaman Türkiyeye gelecek?

Sitede yer alan geri sayıma göre Asus ROG Phone 5, Çarşamba günü Türkiye saati ile 14.00'de başlayacak lansmanda ilk kez gösterilecek.