Binnur Kaya mesleği ne?

İçindekiler:

  1. Binnur Kaya mesleği ne?
  2. Binnur Kaya kim nereli?
  3. Binnur Kaya ne okudu?
  4. Kırmızı Oda dizisindeki Binnur Kaya hangi mesleği yapıyor?
  5. Kırmızı Oda dizisindeki Binnur Kaya hangi mesleği yapmaktadır?
  6. Kırmızı Oda Binnur Kaya ne mezunu?
  7. Kırmızı odada Binnur Kaya'nın ismi ne?

Binnur Kaya mesleği ne?

Oyuncu Binnur Kaya/Meslekleri

Binnur Kaya kim nereli?

Ankara'da doğmuştur. Aslen Adanalıdır. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirdi. Hemen ardından İstanbul'a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosunda çalıştı.

Binnur Kaya ne okudu?

'de dünyaya gelen Binnur Kaya Ankara'da doğdu. Aslen Elazığlı olan oyuncu üniversite yıllarının ardından İstanbul'a yerleşti. Katıldığı sınavlar sonucu 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı.

Kırmızı Oda dizisindeki Binnur Kaya hangi mesleği yapıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kırmızı Oda dizisinin başrolünde yer alan Binnur Kaya bir psikiyatristi canlandırıyor. Peki Binnur Kaya kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı.

Kırmızı Oda dizisindeki Binnur Kaya hangi mesleği yapmaktadır?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizide Binnur Kaya Gülseren Budayıcıoğlu'na hayat veriyor. Yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanan “Kırmızı Odadizisinde başrol oyuncusu olan Binnur Kaya, psikiyatri kliniği sahibi bir psikiyatristi canlandırıyor.

Kırmızı Oda Binnur Kaya ne mezunu?

Binnur Kaya yaşı en çok merak edilen ünlü isimler arasında bulunuyor. doğumlu olan Binnur Kaya yaş olarak şu an 48 yaşında. Ankara doğumlu olan Kaya, aslen Elazığlı. Ünlü oyuncu, 1995 senesinde Bilkent Üniversitesi'nden mezun oldu.

Kırmızı odada Binnur Kaya'nın ismi ne?

Her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda'nın ekranlara gelen son bölümünde Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Hanım karakterinin ismi ortaya çıktı. Doktor Hanım ile görüşen Delikanlı Sadi kızlarının ismini saydı. Bunun üzerine konuşan Doktor Hanım da isminin Manolya olduğunu söyledi.