Tritone güneş kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tritone güneş kremi ne işe yarar?
  2. Tritone Krem Nedir?
  3. Tritone hangi ülkenin?
  4. Tritone krem ne işe yarar?
  5. Tritone Depigmentation cream ne işe yarar?
  6. Tritone Forte kaç günde etkisini gösterir?
  7. Tritone Forte ne kadar?
  8. Tritone Forte leke kremi nasıl kullanılır?
  9. Tritone leke kremi nasıl kullanılır?

Tritone güneş kremi ne işe yarar?

Yüz ve vücut için leke bakımı yapan güneş koruyucu losyondur. Var olan lekelerin giderilmesini sağlarken yeni leke oluşumunun da önüne geçmeye yardımcı olur. Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildin korunmasını sağlar. Ayrıca ciltteki ton eşitsizliğinin giderilmesine yardımcı olur.

Tritone Krem Nedir?

Cilt üzerindeki dirençli ve eski koyu lekelerin etkili bir şekilde giderilmesine yardımcı olan Tritone Forte Krem 30 Gr leke giderici krem yardımcı bir bakım sağlar. Ayrıca yeni lekelerin oluşumunun engellenmesi de de başarılı sonuçlar sağlar. Cildin pürüzsüzlüğünde oldukça etkilidir.

Tritone hangi ülkenin?

Tritone Cream, Akatich AG bünyesinde üretilen güneş, yaşlanma, hamilelik ve cilt lekeleri kremi markasıdır. Dermo-kozmetik ürünler geliştirmekte ve üretmekte olan Akatich AG İsviçre merkezlidir.

Tritone krem ne işe yarar?

Tritone Forte Krem 30 gr güneş, hamilelik sonrası, yaşlılık, hatalı beslenme, menopoz ve uzun süreli hormonal haplar sonucu oluşan cilt problemlerinin yaşanmasında Tritone Forte Krem tam bir kurtarıcıdır. Cilt renginin homojen görünmesine ve cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Tritone Depigmentation cream ne işe yarar?

Ürün Özellikleri. Ciltte var olan lekelerin hafiflemesi ve cildin doğal renginin korunması için kullanılan bakım kremidir. Cilt renginin eşitlenmesi, düzelmesi ve aydınlık bir görünüm kazanması için uygulanabilir. Cildin pürüzsüz ve parlak görünmesi için kullanılabilir.

Tritone Forte kaç günde etkisini gösterir?

Tritone Forte Krem 30 gr İçin Yorumlar (6) Ürün iyi, 3 ,4 haftada tedavi edici etkisini gösteriyor .

Tritone Forte ne kadar?

Tritone Forte Krem 30 gr son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 258,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 244,50 TLŞu Andaki Fiyat: 244,50 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

Tritone Forte leke kremi nasıl kullanılır?

Cilt renginin homojen görünmesine ve cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Tritone Forte Krem Kullanım Şekli: Günde iki kere sabah ve akşam olmak üzere sürülüp, hafifçe ovulur.

Tritone leke kremi nasıl kullanılır?

Günde iki kere sabah ve akşam olmak üzere sürülüp, hafifçe ovulur. Tritone Forte Krem Kullanım Uyarıları: Çocukların göremeyeceği, ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.Haricen kullanılır.Oda sıcaklığında saklanmalıdır. Göz ile temasından kaçınınız.