Konuşanlar bileti kaç para?

İçindekiler:

  1. Konuşanlar bileti kaç para?
  2. Konuşanlar sahnesi nerede?
  3. Konuşanlara nasıl bilet alınır 2021?
  4. Konuşanlara nasıl bilet alırım?
  5. Tolgshow biletleri ne kadar?
  6. Konuşanlar bileti nereden alınır?

Konuşanlar bileti kaç para?

Konuşanlar programı için belirlenen bilet fiyatları değişiklik gösterebilmekte. Ancak bilet fiyatlarının ortalama 130 TL'den başlayıp, kategorisine göre 200 TL gibi bir rakama kadar ulaştığını söyleyebiliriz.

Konuşanlar sahnesi nerede?

Grand Pera'nın adresi Grand Pera Hüseyinağa Mah. İstiklal Cad. No:56-58 / Beyoğlu TAKSİM / İstanbul'dur.

Konuşanlara nasıl bilet alınır 2021?

Sayfaya giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta yer alan, 'Etkinlik, sanatçı ya da mekan arayın' kısmına 'Hasan Can Kaya' isminin yazılması gerekiyor. Program için bilet tarihi belirlenmişse online olarak bilet alışı oluyor ve programa katılabiliyor.

Konuşanlara nasıl bilet alırım?

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR'A NASIL BİLET ALINIR? Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına seyirci olarak katılmak için Biletix'in https://www.biletix.com/anasayfa/TURKIYE/tr internet adresine giriş yapmanız gerekiyor. Sağ üst tarafta yer alan, 'Etkinlik, sanatçı ya da mekan arayın' kısmına 'Hasan Can Kaya' yazın.

Tolgshow biletleri ne kadar?

Bu etkinlik için ortalama bilet fiyatı 448,00 TRY tutarındadır, toplu bilet alımları için buradan iletişime geçebilirsiniz.

Konuşanlar bileti nereden alınır?

Yapılan anlaşmalar nedeniyle sadece Biletix üzerinden satın alınabilen biletler, her çekim öncesinde özel olarak satışa çıkıyor ve kısa süre içerisinde tükeniyor.