HUAWEI MateBook D 15 kaç TL?

İçindekiler:

  1. HUAWEI MateBook D 15 kaç TL?
  2. HUAWEI MateBook D 15 ekran kartı nedir?
  3. HUAWEI MateBook D 15 Özellikleri Ekran kartı kaç gb?
  4. Huawei MateBook D15 kaç kilo?
  5. Huawei MateBook kamera var mı?
  6. Huawei bilgisayarlarda kamera var mı?
  7. Huawei MateBook d14 klavye aydınlatması var mı?
  8. Huawei MateBook d15 klavye ışığı nasıl açılır?

HUAWEI MateBook D 15 kaç TL?

Şimdiki fiyat ~6000 TL.

HUAWEI MateBook D 15 ekran kartı nedir?

AMD Radeon Vega 8 ekran kartına sahip olan laptop ile oyun oynarken gelişmiş grafik ayarlarından yararlanarak deneyiminizi daha etkileyici hale getirebilirsiniz. Ürünün RAM belleğinin 8GB kapasitesinde olması yüksek hız gerektiren oyunlarda avantajlı bir kullanım yaşayabilmenizi sağlar.

HUAWEI MateBook D 15 Özellikleri Ekran kartı kaç gb?

Kamerası F tuşlarının arasına gizlenen bilgisayarda, bu sayede ekran gövde oranı yüzde 87'ye çıkmış. Yekpare bir gövdeye sahip olan bilgisayar AMD Ryzen 5 3500U işlemciyle geliyor. Bu işlemciye Radeon Vega ekran kartı eşlik ederken, 8 GB RAM ve 256 GB SSD depolama alanın olduğunu da belirtelim.

Huawei MateBook D15 kaç kilo?

Şık olmasının yanında öte yandan mobil kullanıma uygun tasarım hatlarıyla da gayet kompakt bir cihaz oluyor MateBook D. Laptop'ın kalınlığı 16 mm, ağırlığı ise yalnızca 1,5 kilogram. Bu anlamda ister çantanızda, ister elinizde rahatça taşımanız mümkün. MateBook D15, 15.6 inç boyutunda FullView ekrana sahip.

Huawei MateBook kamera var mı?

HUAWEI MateBook, MateBook E ve MateBook E 2019 ikisi bir arada dizüstü bilgisayarlardır ve arka kameraları da bulunmaktadır. ...

Huawei bilgisayarlarda kamera var mı?

PARMAK İZİ OKUYUCU VE GİZLİ WEB KAMERASI VAR Ancak bu güç düğmesinde parmak izi tarayıcısı özelliği de var. Böylece şifre girmeye gerek kalmadan, parmak izinizle cihazın kilidini açabiliyorsunuz. Bilgisayarda gizlenmiş web kamerası yer alıyor. Kamera bir tuş olarak tasarlanmış ve fonksiyon tuşları arasına gizlenmiş.

Huawei MateBook d14 klavye aydınlatması var mı?

HUAWEI MateBook D serisi klavye arka ışığını desteklememektedir.

Huawei MateBook d15 klavye ışığı nasıl açılır?

Çözüm
  1. Klavyedeki Fn tuşuna basın ve gösterge ışığının sönmesini sağlayın. Bu işlem F1 ila F12 kısayol tuşlarını etkinleştirecektir.
  2. Arka ışığın parlaklığını manuel olarak ayarlamak için arka ışık tuşuna basın.