AirPods kablosuz nasıl şarj edilir?

İçindekiler:

  1. AirPods kablosuz nasıl şarj edilir?
  2. AirPods Max nasıl şarj edilir?
  3. AirPods 2 nesil kablosuz şarj kutusu nedir?
  4. AirPods Wireless Charging case nedir?
  5. AirPods Max nasıl kullanılır?
  6. AirPods 2 şarj olurken ışık yanıyor mu?
  7. AirPods şarj kutusu ne kadar sürede şarj olur?
  8. AirPods kablosuz şarj kutusu nedir?
  9. AirPods 2 kablosuz şarj özelliği var mı?
  10. AirPods Pro gürültü engelleme nasıl açılır?
  11. AirPods 2 su geçirmez mi?
  12. AirPods kutusu şarj olurken ışık yanıyor mu?

AirPods kablosuz nasıl şarj edilir?

AirPods'u iPhone ile kullanmak üzere şarj etme
  1. Kutuyu, bir Lightning - USB kablosu ve uyumlu bir güç adaptörü kullanarak bir elektrik prizine bağlayın.
  2. Kablosuz şarj kutusuna sahip AirPods'unuz veya AirPods Pro'nuz varsa kutuyu MagSafe kablosuz şarj aygıtıyla ya da Qi sertifikalı bir kablosuz şarj aygıtıyla şarj edin.

AirPods Max nasıl şarj edilir?

AirPods Max'inizi şarj etmek için ürünle birlikte gelen Lightning kablosunu sağ kulaklığın altına takın. USB-C - Lightning Kablosu veya USB - Lightning Kablosu kullanabilirsiniz. Ardından, kablonun diğer ucunu bir USB şarj aletine veya bağlantı noktasına takın.

AirPods 2 nesil kablosuz şarj kutusu nedir?

Kablosuz Şarj Kutusu sayesinde Airpods'la 24 saatten fazla dinleme süresi mümkün. Bunun haricinde öne çıkan bir detayda kutusunda 15 dakika şarj ederek 3 saat dinleme süresi veya 2 saat konuşma süresi sunulması. AirPods 2 aynı zamanda "Hey Siri" entegrasyonuna da sahip.

AirPods Wireless Charging case nedir?

AirPods'unuzu Kablosuz Şarj Kutusu ile şarj etmek için kutusuna yerleştirip Qi uyumlu bir şarj matına yerleştirmeniz yeterli. Kutunun ön tarafında bulunan LED gösterge sayesinde, şarj işleminin başladığını görebilirsiniz. ... Kablosuz Şarj Kutusu AirPods'un tüm nesilleriyle uyumludur ve birçok kez şarj imkanı sunar.

AirPods Max nasıl kullanılır?

Aygıtınızda ses çalarken AirPods Max'inizi başınıza takarsanız AirPods Max aygıttaki sesi otomatik olarak çalmaya başlar. AirPods Max'i başınızdan çıkarırsanız ses duraklatılır....Ses denetimi
  1. Ses içeriğinizi çalmak veya duraklatmak için Digital Crown'a bir kez basın. ...
  2. İleri atlamak için Digital Crown'a iki kez basın.
Daha fazla öğe...•BE

AirPods 2 şarj olurken ışık yanıyor mu?

AirPods'unuz şarj kutunuzda değilken ışık, şarj kutunuzun durumunu gösterir. Yeşil renk, pilin tamamen dolu olduğunu; sarı renk ise ünitede AirPods'unuzu bir kez tam şarj edebilecek düzeyden az şarj olduğunu belirtir. ... Işık sarı renkte yanıp sönüyorsa AirPods'unuzu yeniden ayarlamanız gerekebilir.

AirPods şarj kutusu ne kadar sürede şarj olur?

AirPods'unuzu şarj kutusunda 15 dakika şarj ederek 3 saate kadar dinleme süresi11 veya 2 saate kadar konuşma süresi elde edersiniz.

AirPods kablosuz şarj kutusu nedir?

Kutu, AirPods'unuzu birden çok kez tam olarak şarj etmenize olanak sağlar. Böylece, hareket halinde olsanız bile AirPods'unuzu şarj edebilirsiniz. AirPods'u kullanmadığınızda kutusuna koyarak pilini dolu halde tutabilirsiniz. Kablosuz Şarj Kutunuzu, Qi sertifikalı bir şarj matı ile şarj edebilirsiniz.

AirPods 2 kablosuz şarj özelliği var mı?

Bunun haricinde öne çıkan bir detayda kutusunda 15 dakika şarj ederek 3 saat dinleme süresi veya 2 saat konuşma süresi sunulması. AirPods 2 aynı zamanda "Hey Siri" entegrasyonuna da sahip. ... Yeni AirPods'un şarj kutusu Qi uyumlu şarj platformlarıyla kablosuz olarak veya Lightning kablosu ile şarj edilebiliyor.

AirPods Pro gürültü engelleme nasıl açılır?

Aktif Gürültü Engelleme özelliğini yalnızca tek bir AirPod'da kullanmak için iPhone veya iPad'inizde Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidin ve Bir AirPod ile Gürültü Engelleme'yi açın. Ardından Aktif Gürültü Engelleme, Şeffaf Mod ve Kapalı modları arasında geçiş yapmak için kuvvet sensörünü basılı tutun.

AirPods 2 su geçirmez mi?

AirPods ve suya dayanıklılık hakkında bilgi AirPods Pro'nuz suya dayanıklıdır ancak su geçirmez değildir. AirPods Pro'nun Kablosuz Şarj Kutusu suya dayanıklı veya su geçirmez değildir. ... AirPods (1. ve 2. nesil), şarj kutusu, AirPods Max ve Smart Case suya dayanıklı veya su geçirmez değildir.

AirPods kutusu şarj olurken ışık yanıyor mu?

AirPods'unuz şarj kutunuzda değilken ışık, şarj kutunuzun durumunu gösterir. Yeşil renk, pilin tamamen dolu olduğunu; sarı renk ise ünitede AirPods'unuzu bir kez tam şarj edebilecek düzeyden az şarj olduğunu belirtir. ... Işık beyaz renkte yanıp sönüyorsa AirPods'unuz aygıtlarınızdan birinde ayarlanmaya hazır demektir.