Hangi Burçlar Aşkta uyumlu?

İçindekiler:

  1. Hangi Burçlar Aşkta uyumlu?
  2. Evlilikte burç uyumu önemli mi?
  3. Hangi burçlar birbiri ile uyumu?
  4. Yengeç Burcuna en uygun burç hangisi?
  5. Terazi burcu kiminle evlenmeli?
  6. Yengeç kadını hangi erkekle?

Hangi Burçlar Aşkta uyumlu?

Aslan, Yay ve Balık burçları ile duygusal ilişkilerde uyum sağlayamayan Başaklar için en ideal eş Kova ile Terazi'den çıkar. Yengeç ve Başak'la da güzel aşklar yaşanabilir. Duygu kapılarını kolay kolay kimseye açmayan Akrepler, Terazi , Aslan ve Balıklar ile çok uyumlu beraberlikler yaşar.

Evlilikte burç uyumu önemli mi?

Uzmanlar İngiltere'deki 20 milyon evli çiftin nüfus kayıtlarından doğum tarihlerini ve burçlarını öğrendi. Tüm bu veriler bilgisayara yüklendikten sonra çiftlerin burç uyumları incelendi. Araştırma sonucunda astrologların belirttiği gibi burç uyumunun bir etkisi olmadığını ortaya çıkardılar.

Hangi burçlar birbiri ile uyumu?

  • YAY. Arası çok iyi: Koç ve Aslan. İyi: Oğlak, Kova, Terazi, Akrep. Kötü: Balık, İkizler, Başak. ...
  • OĞLAK. Arası çok iyi: Boğa, Başak. İyi: Kova, Balık, Akrep, Yay. Kötü: Koç, Yengeç, Terazi. ...
  • KOVA. Arası çok iyi: İkizler,Terazi. İyi: Yay, Oğlak, Balık, Koç ...
  • BALIK. Arası çok iyi: Yengeç, Akrep. İyi: Oğlak, Kova, Koç, Boğa.

Yengeç Burcuna en uygun burç hangisi?

Yengeç burcu erkeğinin anlaştığı burçlar; oğlak, başak, akrep ve balık burcudur. Yengeç burcu erkekleri sakin ve duygusal karakterlidir. Bu yüzden de kendisi gibi duygusal anlamda oldukça hassas bir burç olan balıklar ile iyi anlaşırlar. İki burcun birbirine uyumu çok iyidir.

Terazi burcu kiminle evlenmeli?

Terazi Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu Terazi-Koç =Sıradan bir ilişki fakat sıra dışı bir evlilik olmaya adaydır. Terazi-Boğa=Eğlence ve oyun dolu ilişkidir ama ayakta kalamayan evlilik olasıdır. Terazi-İkizler=Aşkta uyumlu bir ilişki ve sıcak bir evlilik görülmektedir.

Yengeç kadını hangi erkekle?

Yengeç kadınları, genellikle evine ve ailesine çok bağlı olan, sevgi dolu, evcimen erkeklerden hoşlanırlar. Aynı zamanda da, Yengeç kadınları, daha çok kendisini hayatının merkezine koyabilen ev hayatını ona göre dizayn edebilen erkekleri sever.