Marmara Üniversitesi açılıyor mu?

İçindekiler:

  1. Marmara Üniversitesi açılıyor mu?
  2. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü kaç öğrenci var?
  3. Marmara Üni yüz yüze mi?
  4. Marmara Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?
  5. Marmara Üniversitesi Online Sınav Nasıl Yapılır?
  6. Üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi?
  7. YTÜ yüz yüze mi?

Marmara Üniversitesi açılıyor mu?

Marmara Üniversitesi yüz yüze eğitime ilişkin açıklama yaptı. Marmara Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı, tarihinde başlayacaktır. Programlarımızdaki derslerin en fazla @'ı uzaktan öğretim yoluyla yürütülecektir.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü kaç öğrenci var?

Marmara Üniversitesi'nde 2020-2021 eğitim dönemi verilerine göre toplam 78.666 öğrenci bulunmaktadır.

Marmara Üni yüz yüze mi?

Marmara Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı, tarihinde başlayacaktır. Programlarımızdaki derslerin en fazla %40'ı uzaktan öğretim yoluyla yürütülecektir. Diğer dersler yüz yüze yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Marmara Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Marmara Üniversitesi, 2020-2021 akademik yılı güz döneminde öğretim faaliyetlerini uzaktan (çevrimiçi) gerçekleştirilecek.

Marmara Üniversitesi Online Sınav Nasıl Yapılır?

Adres satırına https://ues.marmara.edu.tr yazarak uzaktan eğitim sistemi giriş ekranında bulunan “SINAVA GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN” butonuna tıklayınız. Gelen Ekranda UES kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak giriş yapınız. Katılabileceğiniz sınavlar “Aktif Sınav Listesi” başlığında listelenmektedir.

Üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi?

"Üniversitelerde örgün eğitim yüz yüze başlayacaktır" "Bu yıl, yani 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında salgının gelişme seyri ve ilgili kurum ve kuruluşların uyarıları da dikkate alınarak üniversitelerde örgün eğitim yüz yüze başlayacaktır.

YTÜ yüz yüze mi?

2021-2022 Akademik Yılı Güz yarıyılında eğitim yüz yüze yürütülecektir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Uzaktan Eğitim Usul ve Esasları'na dayanarak, verilecek lisans ve lisansüstü derslerinin sayıca en fazla %40'ı çevrimiçi yöntemle yürütebilecektir.