iPhone x Face ID kaç TL?

İçindekiler:

  1. iPhone x Face ID kaç TL?
  2. iPhone x Face ID nedir?
  3. iPhone x Face iD tamir edilir mi?
  4. Face iD tamiri mümkün mü?
  5. iPhone x nasıl resetlenir?
  6. iPhone x Face ID nasıl bozulur?
  7. iPhone X ekran değişimi ne kadar?
  8. iPhone X donunca ne yapılır?
  9. iPhone X resetleme ne işe yarar?

iPhone x Face ID kaç TL?

Detaylı bilgi için teknisyenlerimizden bilgi alabilirsiniz. iPhone X Face ID Tamiri fiyatı 500.00 TL' dir. iPhone X Face ID Tamiri hizmeti, elektronik eğitimlerini almış ve belge sahibi Profesyonel Nano Servis teknisyenleri tarafından aynı gün içerisinde yapılmaktadır.

iPhone x Face ID nedir?

Face ID, yalnızca bir bakışta iPhone veya iPad'inizin kilidini güvenli bir şekilde açmanıza, satın alma işlemlerini onaylamanıza, uygulamalara giriş yapmanıza ve daha fazlasını gerçekleştirmenize olanak sağlar.

iPhone x Face iD tamir edilir mi?

iPhone X Face iD tamiri yapılabilmesi için üzerindeki parçaların orjinal olması ve daha önce değiştirilmemiş olması gerekmektedir. Bunun sebebi, Face iD parçasındaki yazılımın kopyalanarak yeni Face iD parçasına kopyalanması ile onarım tamamlanabilmektedir.

Face iD tamiri mümkün mü?

Face iD'yi oluşturan bu elemanlardan herhangi birinin değiştirilmesi Face iD'inizin çalışmamasına neden olur. Önceliğimiz tüm elemanların fabrika çıkışı gibi olması gerekiyor. ... Face iD tamiri ekipman gerektiren bir işlemdir, kullanıcı olarak müdahale şansınız yoktur.

iPhone x nasıl resetlenir?

iPhone X'e Nasıl Reset Atılır?
  1. 1- Ses açma düğmesine basıp hızlı bir şekilde bırakın.
  2. 2- Ses kısma düğmesine basıp hızlı bir şekilde bırakın.
  3. 3- iPhone X'iniz yeniden başlatılıncaya ve Apple Logo'su görününceye kadar yanda bulunan güç düğmesine basılı tutun.
Daha fazla öğe...

iPhone x Face ID nasıl bozulur?

Face iD başta sıvı teması olmak üzere bit çok sebepten dolayı bozulabilir....Bunları sıralamak gerekirse;
  1. Sıvı teması
  2. Darbe sonucu hasar alması
  3. Bilinçsiz tamir işlemleri.
  4. Ekran kırılmalarında dot projector arızalanması
  5. Kullanıma bağlı yıpranma.

iPhone X ekran değişimi ne kadar?

iPhone X ekran değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte 1600 TL'dir. Teknisyen müdahalesi, kullanılan ekran, kırılmaz cam koruyucu ve kargo ile gönderim yapılıyor ise 2 taraflı gönderim ücretleri bu fiyata dahildir.

iPhone X donunca ne yapılır?

1- Ses açma düğmesine basıp hızlı bir şekilde bırakın. 2- Ses kısma düğmesine basıp hızlı bir şekilde bırakın. 3- iPhone X'iniz yeniden başlatılıncaya ve Apple Logo'su görününceye kadar yanda bulunan güç düğmesine basılı tutun. 4- Sonrasında iPhone X'inizin kilit ekranı gelinceye kadar birkaç saniye daha bekleyin.

iPhone X resetleme ne işe yarar?

Cihazınız yavaş çalışıyorsa, içinde virüs bulunuyorsa, veya depolama alanında sıkıntı varsa cihazınız donabilir. ... Eğer cihazınız yavaş çalışıyorsa, cihazınızda virüs varsa, veya depolama alanında sıkıntı varsa cihazınız donabilir bu tür durumlarda iPhone X resetleme işlemini yapmanız gereklidir.