Merdümgiriz ne ne demek?

İçindekiler:

  1. Merdümgiriz ne ne demek?
  2. Intihab etmek ne demek?
  3. Cartel ne zaman kuruldu?
  4. Cartel Bir Numara ne zaman çıktı?
  5. Kartel ingilizce ne demek?
  6. Kartel ne anlama gelir?
  7. Uyuşturucu kartel ne demek?
  8. Kartel Meksika nedir?
  9. En büyük uyuşturucu baronu kim?

Merdümgiriz ne ne demek?

(ﻣﺮﺩﻡ ﮔﺮﻳﺰ) sıf. ve i. (Fars. merdum “insan” ve gurіz > girіz “kaçan” ile merdum-gurіz) İnsanlardan kaçan, çekinen, insanlar arasına karışmaktan, onlarla birlikte olmaktan hoşlanmayan (kimse), mizantrop: Muhsin Çelebi, her türlü zilleti hazmederek (…) yerlerde sürünen mülevves esirlerden nefret ederdi.

Intihab etmek ne demek?

İNTİHAB: Seçmek. Ayırıp beğenmek. İhtiyar ve âmâde eylemek. * Bir şey yerinden çıkmak.

Cartel ne zaman kuruldu?

1995

Cartel Bir Numara ne zaman çıktı?

Erci E.: 1995'te Cartel'in albümü çıktı. Başarının etkisiyle neredeyse iki yıl durmadan Türkiye'de ve Avrupa'da konserler verdik. Karakan ve ben solo işler yapmak istiyorduk.

Kartel ingilizce ne demek?

(i). kartel, ticaret birlikleri veya sendikalar arasında yapılan anlaşma; savaş halinde olan devletlerin esir mübadelesi için aralarında yaptıkları anlaşma; düelloya davet.

Kartel ne anlama gelir?

Kartel, aynı alanda faaliyet gösteren işletmelerin bir araya gelerek tekelleşmeleridir. İstenmeyen bir durumdur. İşletmeler arasında yapılır ve bu anlaşmalar rekabeti engeller. Bu tip anlaşmalar ve yine hükûmetler tarafından önlenerek hükûmetler tarafından rekabetin ülke içerisinde yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

Uyuşturucu kartel ne demek?

UYUŞTURUCU TİCARETİ, CİNAYET, İNSAN KAÇAKÇILIĞI... Güvenlik güçlerine pusular kuran, hasımlarını ve engel olarak gördüğü kişileri infaz eden karteller, kokain, eroin, metamfetamin ve esrar gibi uyuşturucu maddelerin yanı sıra silah, akaryakıt, maden, avokado, alkol, narenciye ve insan kaçakçılığı yapıyor.

Kartel Meksika nedir?

Meksika'nın en eski ve en bilinen kartellerinden Sinaloa'dan ayrılarak 2011 yılında ortaya çıkan ve bugün 74 kentte çatışmanın yanı sıra 32 eyaletin 27'sinde varlık gösteren Cartel Jalisco Nueva Generacion (CJNG) son dönemde ülkede en büyük kartel olarak görülüyor.

En büyük uyuşturucu baronu kim?

Leroy Barnes Barnes, ölümüne kadar kendini Harlem'in gelmiş geçmiş en büyük uyuşturucu baronu olarak gördü.