Köfteci Yusuf'ta fiyatlar ne kadar?

İçindekiler:

  1. Köfteci Yusuf'ta fiyatlar ne kadar?
  2. Köfteci Yusuf merkezi neresi?
  3. 200 gram köfte ne kadar?
  4. Kofte ekmek kac tl?
  5. Köfteci Yusuf kimdir ve nerelidir?
  6. Köfteci Yusuf kim nereli?
  7. 4 ızgara köfte kaç kalori?
  8. Yarım ekmek köfte kaç TL?
  9. 200 gr kaç köfte?
  10. 1 adet köfte kaç gramdır?
  11. Köfteci Yusuf kimdir vikipedi?
  12. Köfteci Yusuf sahibi kim?
  13. Köfteci yusufun gerçek sahibi kim?
  14. Yusuf Aktaş Köfteci Yusuf Kimdir?
  15. 1 porsiyon ızgara köfte ne kadar?

Köfteci Yusuf'ta fiyatlar ne kadar?

  • Dana Kıyma. 1 Kilogram 62.00 TL/KG.
  • Köfte. 200 GR 24.00 TL.
  • BurgerY Çift Köfte. Yanında. 1 İçecek Bedava 20.00 TL.
  • Patates Kızartması Porsiyon 10.00 TL.
  • Dana Kuşbaşı 1 Kilogram 68.00 TL/KG.
  • Porsiyon Döner. 130 GR 24.00 TL.
  • Yarım Ekmek Köfte. Yanında. 1 İçecek Bedava 15.00 TL.
  • İçli Köfte. Adet 3.00 TL.

Köfteci Yusuf merkezi neresi?

Bursa Yenişehir'deki Et Entegre Tesisimizde bulunan Hesaplı Kasap'ımız, zengin kasap ve şarküteri ürünleriyle sizlerle buluşmayı beklemektedir.

200 gram köfte ne kadar?

Anneniz evde 1 porsiyona 10 tane köfte koyar ve böylece 200 gram et yemiş olursunuz; bir esnaf lokantasında yediğiniz 1 porsiyon köfte ise 120 gram olabilmektedir.

Kofte ekmek kac tl?

Ekmek Arası Köfte Yarım Porsiyon - 13.00 TL | Ciğercim.

Köfteci Yusuf kimdir ve nerelidir?

'Köfteci Yusuf' olarak bilinen Yusuf Akkaş, Bursa'nın Kızılhisar Köyü'nde doğdu. Kızılhisar Köyü'nde köy kıraathanesinde ticaret hayatına başladı. ... 1998 yılında ise 600 kişi kapasiteli Köfteci Yusuf'un temellerini İznik'te attı. Kısa süre sonra ikinci şubesini Orhangazi'de, üçüncü şubesini de Yalova yolunda açtı.

Köfteci Yusuf kim nereli?

Bursa'nın Kızılhisar Köyü'nde dünyaya gelen Köfteci Yusuf olarak tanınan Yusuf Akkaş, hayatı Yenişehir sokaklarında öğrendi. Daha küçük yaşta ticarete merakı olan Akkaş, doğduğu köy olan Kızılhisar Köyü'nün köy kıraathanesinde ticaret hayatına başladı.

4 ızgara köfte kaç kalori?

Küçük boy 1 adet ızgara köfte kalorisi: 30 kalori (kcal) değerindedir. Besin değerleri ise 2 gr yağ, 2 gr protein ve 1 gr karbonhidrat şeklindedir. Orta boy 1 adet ızgara köfte kalorisi: 60 kalori (kcal) değerindedir. Besin değerleri ise 4 gr yağ, 4 gr protein ve 2 gr karbonhidrat şeklindedir.

Yarım ekmek köfte kaç TL?

Ekmek Arası Köfte Yarım Porsiyon - 13.00 TL | Ciğercim.

200 gr kaç köfte?

Anneniz evde 1 porsiyona 10 tane köfte koyar ve böylece 200 gram et yemiş olursunuz; bir esnaf lokantasında yediğiniz 1 porsiyon köfte ise 120 gram olabilmektedir.

1 adet köfte kaç gramdır?

Ayrıca içine baharat, ekmek içi ya da galeta unu gibi ilaveler yapılır. Bu ilave besinler köftenin kalori değerini yükseltir. 1 adet orta boy köfte, yaklaşık olarak 40 gram ağırlığa ve 67 kaloriye sahiptir. 50 gram olan bir köfte ise yaklaşık 84 kalori taşır.

Köfteci Yusuf kimdir vikipedi?

'Köfteci Yusuf' olarak bilinen Yusuf Akkaş, Bursa'nın Kızılhisar Köyü'nde doğdu. Kızılhisar Köyü'nde köy kıraathanesinde ticaret hayatına başladı. İlk dükkanını 1996 yılında İznik'te açtı. 1998 yılında ise 600 kişi kapasiteli Köfteci Yusuf'un temellerini İznik'te attı.

Köfteci Yusuf sahibi kim?

Köfteci Yusuf sahibi Yusuf Akkaş'tır. Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş Bursa'nın Kızılhisar köyünde dünyaya geldi. İlk ticaret hayatına köy kıraathanesinde başladı. Yusuf Akkaş ilk işyerini 1996 senesinde İznik'te açtı.

Köfteci yusufun gerçek sahibi kim?

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş Bursa'nın Kızılhisar köyünde dünyaya geldi. İlk ticaret hayatına köy kıraathanesinde başladı. Yusuf Akkaş ilk işyerini 1996 senesinde İznik'te açtı. Yaptığı köftelerin lezzeti yayılmaya başladıkça Yusuf Akkaş'ın da müşteri sayısı aynı oranda arttı.

Yusuf Aktaş Köfteci Yusuf Kimdir?

BURSA (AA) – BÜŞRA NUR ÖZCAN – ŞENOL POYRAZ – Bursa'nın İznik ilçesinde 23 yıl önce 150 metrekarede dört masalı bir köfteci dükkanı açıp işe başlayan ve zamanla işlerini büyüten Yusuf Akkaş, bir başarıya imza atarak 7 bin kişi istihdam eden restoran zincirinin sahibi oldu.

1 porsiyon ızgara köfte ne kadar?

Izgara yöntemi kullanılarak pişirildiği için yağ miktarında da azalma olmaktadır. Tüketileceği zaman, 1 porsiyon olarak 3-4 adet köfte tüketilmesi yeterlidir. Kalorisinin büyük kısmını (%55) yağdan alan Izgara Köfteyi kilonuza göre hesaplayarak uygun miktarda tüketebilirsiniz.