Eskihisar Yalova feribot ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Eskihisar Yalova feribot ücreti ne kadar?
  2. Feribot fiyatı ne kadar?
  3. Eskihisar Topçular feribot bugün çalışıyor mu?
  4. Pendik Yalova Feribot seferleri kaç para?
  5. İDO Pendik Yalova kaç para?
  6. Harem feribotu kaç lira?
  7. Pendik Yalova kaç TL?

Eskihisar Yalova feribot ücreti ne kadar?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir. Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir.

Feribot fiyatı ne kadar?

Eskihisar-Topçular/Topçular-Eskihasar arasındaki Arabalı Vapur Fiyat Tarifesi 2021 yönlere göre değişiyor. İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 3.50 TL öğrenci ise 2.50 TL'dir. Otomobil, Minivan, Jip ve Panelvan araçların geçisinde araç içinde bulunan yolculardan ekstra ücret alınmamaktadır.

Eskihisar Topçular feribot bugün çalışıyor mu?

İDO İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır.

Pendik Yalova Feribot seferleri kaç para?

İDO Pendik - Yalova hattında araç fiyatını 39 TL olarak sabitledi. Araç içi yolcu fiyatı ise sadece 1 TL!

İDO Pendik Yalova kaç para?

Pendik - Yalova İDO Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönFarklı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin25 TL50 TL
Çocuk14 TL28 TL
Bebek (0-2)0 TL0 TL

Harem feribotu kaç lira?

İDO Sirkeci Harem Arabalı Vapur Araç Geçiş Ücretleri - 2021 Motorsiklet 9 TL, otomobil 21 TL, arazi aracı 21 TL, minibüs ve küçük otobüs 28 TL, otobüs 55 TL ve N1 sınıfı araçlar 46TL'dir. Bisikletli yolcular için sirkeci harem arabalı vapurla karşıya geçiş ücreti 4,03 TL'dir.

Pendik Yalova kaç TL?

İDO Pendik - Yalova hattında araç fiyatını 39 TL olarak sabitledi. Araç içi yolcu fiyatı ise sadece 1 TL! Körfez geçişinde yolcularına %20 indirim yapan İDO bu kampanya ile bir çok kişinin gözdesi haline geliyor.