Kıbrıs'a direkt uçuş var mı?

İçindekiler:

  1. Kıbrıs'a direkt uçuş var mı?
  2. Antalya'dan Kıbrıs'a direkt uçuş var mı?
  3. Kıbrıs'tan Türkiye'ye uçuş var mı?
  4. Kıbrıs uçuşları ne zaman açılacak?
  5. Antalya'dan Kıbrıs'a uçak bileti kaç para?
  6. Askerler için uçak bileti nasıl alınır?
  7. Istanbul'dan Kıbrıs'a uçuş var mı?
  8. KKTC Ercan Havalimanı ne zaman açılacak?
  9. KKTC girişte karantina var mı?

Kıbrıs'a direkt uçuş var mı?

Kıbrıs'a İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Hatay ve Gaziantep gibi şehirlerden direkt uçuş bulunur.

Antalya'dan Kıbrıs'a direkt uçuş var mı?

Aktarmasız Antalya - Lefkoşa Ercan uçuşu yapan 2 havayolu şirketi bulunmaktadır. Haftalık kaç Antalya - Lefkoşa Ercan uçuşu var? Antalya`dan Kıbrıs yönüne yapacağınız bir seyahat için Ercan Havaalanı`na direkt sefer yapan Pegasus uçuşlarından yararlanmanız mümkün.

Kıbrıs'tan Türkiye'ye uçuş var mı?

Kuzey Kıbrıs'tan tüm Dünya'ya Türkiye üzerinden aktarmalı şekilde uçuş bulunmaktadır. ... Pegasus ile Türkiye içinde 35, yurt dışında 77 olmak üzere toplamda 43 ülkede toplam 112 noktaya tarifeli seferler düzenliyor.

Kıbrıs uçuşları ne zaman açılacak?

Son olarak 20 Mayıs tarihli bildiriye göre bu tarih 10 Haziran olarak revize edilmiştir. 08.06.2020 tarihli yaptığımız web uçuş sorgulamasında ise satışa açık olan uçuşlar 29.06.2020 tarihinde görünmektedir.

Antalya'dan Kıbrıs'a uçak bileti kaç para?

Antalya Kıbrıs Lefkoşa uçuşu ile ilgili bilgiler Önümüzdeki 3 aylık dönemde Antalya Kıbrıs Lefkoşa uçak bileti tek yön en ucuz: 274 TL, gidiş dönüş en ucuz: 607 TL.

Askerler için uçak bileti nasıl alınır?

Askerlik görevinizi er ve erbaş olarak yerine getiriyorsanız iç hat seferlerde biletinizin ücret sınıfına bağlı olarak %15 oranında indirimli bilet alabilirsiniz. Bu indirimi sadece Türk Hava Yolları'nın tek başına işlettiği hatlarda alabileceğinizi ve promosyon biletlerde indirim kazanamayacağınızı hatırlatalım.

Istanbul'dan Kıbrıs'a uçuş var mı?

İstanbul - Lefkoşa rotasında uçuşu bulunan en popüler 3 hava yolu şirketi: Türk Hava Yolları, Pegasus ve AnadoluJet.tıklayın. İstanbul - Lefkoşa arası uçakla 90 dakika sürüyor.

KKTC Ercan Havalimanı ne zaman açılacak?

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın terminal binası 2018'de açılacak! T&T Ercan Havalimanı İşletmeciliği Şirketi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) vergi şampiyonu oldu. Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, yeni pist ve terminal binasının 2018'in sonunda hizmete açılacağını söyledi.

KKTC girişte karantina var mı?

KKTC vatandaşları, son 72 saat ve adaya girişte negatif PCR test sonucu ve 14 gün karantina şartı ile Ülkeye giriş yapabileceklerdir. ... Halihazırda çalışma izni bulunan (eş ve çocukları dahil) ve ülkemize gelmeyi talep eden çalışanlar 14 gün süre ile karantinada kalmaları koşuluyla ülkeye giriş yapabileceklerdir.