Turkcell pasaj güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Turkcell pasaj güvenilir mi?
  2. Turkcell pasaj kimler kullanabilir?
  3. Turkcell pasaj garantisi ne demek?
  4. Turkcell'den alışveriş yapılır mı?
  5. Turkcell pasaj ürün ne zaman gelir?
  6. Turkcell pasaj nasıl üye olunur?
  7. Pasaj kapıda ödeme var mı?
  8. Distribütör garantisi ne demektir?
  9. Turkcel hangi kargo ile çalışıyor?
  10. Turkcell pasajda neler var?
  11. Turkcell pasaj Kargom Nerede?
  12. Turkcell pasaj ürünleri orjinal mi?
  13. Getir de mobil ödeme var mı?
  14. Turkcell sipariş kaç güne gelir?
  15. Turkcell Hattim ne zaman gelir?
  16. Turkcell hangi telefonları veriyor?
  17. Turkcell'de faturaya ek telefon nasıl alınır?
  18. Turkcell pasaj sipariş ne zaman gelir?

Turkcell pasaj güvenilir mi?

TURKCELL PASAJ'DAN ALIŞVERİŞ YAPMAK GÜVENLİ Mİ? Turkcell Pasaj'da satışa sunulan ürünlerin tamamı yüzde 100 orijinaldir. ... Bu satıcılar, müşterilere sunduğu ürünlerin orijinal olmasından sorumludur. ​Turkcell Pasaj'da satışa sunulan tüm ürünler resmi distribütör, ithalatçı veya imalatçı firma garantisi altında.

Turkcell pasaj kimler kullanabilir?

Tüm operatör müşterilerinin de yararlanabileceği Turkcell Pasaj'da herkese uygun indirim seçenekleri sunuluyor. Müşteriler yakın zamanda bu platform üzerinden satın aldıkları ürünleri Türkiye genelindeki 1.300 Turkcell mağazasından da teslim alabilecek.

Turkcell pasaj garantisi ne demek?

Turkcell Pasaj'da satışa sunulan tüm ürünler 2 yıl resmi distribütör ve ithalatçı firma garantisi altındadır. ... *Ürünlerin garanti, onarım ve değişim işlemleri de satıcı firma tarafından yapılır.

Turkcell'den alışveriş yapılır mı?

Turkcell.com.tr 'den alışveriş yapmak için dilerseniz Turkcell GSM ve şifreniz ile siteye giriş yapabilir, dilerseniz giriş yapmadan devam et seçeneği ile alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Turkcell pasaj ürün ne zaman gelir?

Randevunuza ve kuryenin uğrama sıralamasına göre ürününüz adresinize 2-5 iş günü içerisinde teslim edilir.

Turkcell pasaj nasıl üye olunur?

Turkcell Pasaj / Teknoloji Alışverişinin Yeni Adresi. ** numaralı hatla giriş sağladınız. Telefon numaranızın son 2 hanesini tuşlayarak login olabilirsiniz.

Pasaj kapıda ödeme var mı?

Ödeme şekli olarak online ödeme, kapıda ödeme veya havale/eft kabul edilmektedir. Türkiye içerisinde ödeme onayı alınan siparişler stoklarda mevcut ise en geç 7 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir.

Distribütör garantisi ne demektir?

Distribütör garantili cihaz firmanın resmi olarak Türkiye'de satmış olduğu ve garanti verdiği ürünü içerir. ... Distribütör garantili cihazlarda üretici firma, kendi adına açmış olduğu ya da anlaşmış olduğu servislerle garanti kapsamı içerisinde ücretsiz olarak cihazlarda yaşanan problemleri gidermektedir.

Turkcel hangi kargo ile çalışıyor?

turkcell.com.tr/pasaj dan satın aldığınız kontratlı ürünlerin teslimatı Kuryenet firması aracılığıyla, kontratsız ürünlerin teslimatı Yurtiçi Kargo firması aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Turkcell pasajda neler var?

Turkcell Pasaj'da akıllı telefon, yeni nesil teknolojiler, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, oyun bilgisayarları, sporcu ürünleri, müzik ve hobi ürünleri olmak üzere binlerce çeşit elektronik ürün alternatif ödeme yöntemleriyle, hızlı teslimat / aynı gün teslimat seçenekleriyle ve tabi ki Turkcell ...

Turkcell pasaj Kargom Nerede?

Ürününüzün kargo detay bilgilerine Dijital Operatör Uygulaması Sipariş sayfasından “Kargo'ya verildi” statüsünde “Kargo Takibi”ni tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca Yurtiçi Kargo firması siparişi yola çıkardıktan sonra tarafınıza gönderdiği SMS içerisinde sipariş takip linki paylaşmaktadır.

Turkcell pasaj ürünleri orjinal mi?

Satışa sunulan ürünlerin tamamı %100 orijinaldir. Taklit edilmiş, yasal olmayan yollarla üretilmiş, imal edilmiş sahte ürünlerin Turkcell Pasaj'da satışı yasaktır.

Getir de mobil ödeme var mı?

Turkcell sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü müşterilerinin temel gıda ve temizlik maddesi alışverişlerini bir telefonla yapabilmeleri için mobil alışveriş uygulaması Getir ile iş birliği yaptı. ... Sipariş tutarı ise Paycell'in mobil ödeme servisi sayesinde Turkcell faturalarına yansıtılacak.

Turkcell sipariş kaç güne gelir?

Randevunuza ve kuryenin uğrama sıralamasına göre ürününüz adresinize 2-5 iş günü içerisinde teslim edilir. Kontratlı alışverişlerinizin teslimatı sırasında nüfus cüzdanı ya da TC Kimlik numaranızın olduğu pasaport, ehliyet vb. yanınızda hazır bulundurmanız gerekmektedir. Kimliğinizin önlü-arkalı fotoğrafı çekilecektir.

Turkcell Hattim ne zaman gelir?

Faturasız hat aldım ne zaman aktif hale getirilir? Belgeleriniz alındıktan sonra 24 saat içerisinde işleminiz yapılırak hattınız aktif hale gelir. Ek olarak bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Turkcell hangi telefonları veriyor?

Turkcell Akıllı Telefon Kampanyaları
  • iPhone 13.
  • iPhone 13 Mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 Mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.
Daha fazla öğe...

Turkcell'de faturaya ek telefon nasıl alınır?

Hat sahibinin mutlaka kendisinin kimliği ile başvuru yapmasının yanında telefon almak için gereken diğer önemli kriterler ise;
  1. Seçtiğiniz cihaz için puanınızın yeterli olması gerekli.
  2. Son ödeme tarihi geçmiş faturanız olmamalı
  3. Adınıza kayıtlı hatlarda her hangi bir sorun olmamalıdır.

Turkcell pasaj sipariş ne zaman gelir?

Randevunuza ve kuryenin uğrama sıralamasına göre ürününüz adresinize 2-5 iş günü içerisinde teslim edilir. Kontratlı alışverişlerinizin teslimatı sırasında nüfus cüzdanı ya da TC Kimlik numaranızın olduğu pasaport, ehliyet vb. yanınızda hazır bulundurmanız gerekmektedir.