Ok Çilekli kayganlaştırıcı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ok Çilekli kayganlaştırıcı nasıl kullanılır?
  2. Kayganlaştırıcı jel kime sürülür?
  3. Kayganlaştırıcı jel vajinada kullanılır mı?
  4. Bebe yağı kayganlaştırıcı olarak kullanılır mı?
  5. Okey çilekli jel ne işe yarar?
  6. Vajina kuruluğuna hangi yağ iyi gelir?
  7. Kayganlaştırıcı jel spermleri öldürür mü?

Ok Çilekli kayganlaştırıcı nasıl kullanılır?

Okey Kayganlaştırıcı Jel kuruluğu azaltmaya yardımcı olur. Okey Kayganlaştırıcı jel prezervatif ile birlikte kullanırken, prezervatifin üzerine bir damla koyup, yayın. Cilde karşı hassastır, uzun süreli kullanıma uygundur, su ile kolayca temizlenir. Cinsel sağlığı koruyan bu ürünü onaylamaktadır.

Kayganlaştırıcı jel kime sürülür?

Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir. Hassasiyeti arttırmak için de, penetrasyon öncesinde prezervatifin ucuna bir damla daha kayganlaştırıcı sürebilirsiniz. Cinsel ilişki sırasında kayganlığın bitmesi durumunda tekrar kayganlaştırıcı sürülebilir.

Kayganlaştırıcı jel vajinada kullanılır mı?

Kayganlaştırıcılar su, yağ, petrol ve silikon bazlı olarak ayrılır. İdeal olan ilişki sırasında çay kaşığı büyüklüğünde bir miktarda kayganlaştırıcı kullanmaktır. Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir.

Bebe yağı kayganlaştırıcı olarak kullanılır mı?

Özellikle anal (makat) cinsel birleşmelerde prezervatifin yırtılmasını engellemek için su bazlı kayganlaştırıcı jeller kullanılmalıdır. Vazelin, bebek yağı, el ve vücut kremi vb içeriğinde yağ olan hiç bir madde kayganlaştırıcı olarak prezervatifle birlikte kullanılmamalıdır.

Okey çilekli jel ne işe yarar?

bir gün önce Okey Çilek Kayganlaştırıcı Jel, cinsel ilişkiden aldığınız keyif ve rahatlığı arttırmaya yönelik çilek aromalı, kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bir jeldir. Cinsel ilişki sırasında güvenli ve etkili kayganlık sağlar.

Vajina kuruluğuna hangi yağ iyi gelir?

Hindistan cevizi yağı, nemlendirici özelliği olan bir yağ. Besleyici özelliği sayesinde özellikle vajinal kuruluk, ilişki sırasında tam ıslanamama ve buna bağlı şikayetleri, cinsel isteksizliği olan kadınlarda hayat kurtarıcıdır.

Kayganlaştırıcı jel spermleri öldürür mü?

Ph seviyesi düşük olan sıvılar ve kayganlaştırıcılar sperm için toksik özellik taşır.