Istanbul kart bakiye sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Istanbul kart bakiye sorgulama nasıl yapılır?
  2. Aylık kartta kaç basım hakkı var?
  3. Iett kart kime ait?
  4. IBB kart HES kodu nasıl alinir?
  5. Aylık öğrenci akbili ne kadar 2021?
  6. Abonman kart kaç dakika arayla basılır?
  7. Istanbul kart HES kodu nasil yuklenir?

Istanbul kart bakiye sorgulama nasıl yapılır?

Mobil uygulamayla İstanbulkart (akbil) bakiye sorgulaması için Android veya IOS mağazalarından İstanbulkart uygulaması indirilmelidir. Uygulamanın indirilmesinin ardından üyelik açılır. Giriş yapıldıktan sonra bakiye sorgulama gerçekleştirilebilir.

Aylık kartta kaç basım hakkı var?

Bu yıl zamlanarak bu fiyat 50 TL olarak belirlenmiştir. Aylık akbil basım ise 200'dür.

Iett kart kime ait?

İstanbulkart, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Belbim tarafından geliştirilip üretilen akıllı şehir kartıdır.

IBB kart HES kodu nasıl alinir?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

Aylık öğrenci akbili ne kadar 2021?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Abonman kart kaç dakika arayla basılır?

6- Abonman öğrenci kartında aynı araç ve istasyonda birinci ve ikinci biniş arasında 30 dakika süre tanınacak. 30 dakika içinde ikinci biniş yapılırsa abonman uygulaması kullanılamayacak.

Istanbul kart HES kodu nasil yuklenir?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.