YouPlus nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. YouPlus nedir ne işe yarar?
  2. YouPlus Vitamin C Çinko propolis nasil kullanilir?
  3. YouPlus C vitamini Çinko propolis nedir?
  4. YouPlus C vitamini Çinko propolis ne kadar?
  5. Youplus Multi Ener-g nedir ne işe yarar?
  6. Çinko vitamin hangi yiyeceklerde var?
  7. Günlük C vitamini ihtiyacı ne kadardır?

YouPlus nedir ne işe yarar?

YouPlus, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu günlük mineral, vitamin, Omega 3 yağ asitleri ve antioksidan takviyesini sağlayan ürünleri buluşturan bir Abdi İbrahim markasıdır. Siz de kendiniz ve çocuklarınız için YouPlus ürünlerini tercih ederek beslenme düzeninizi destekleyebilirsiniz.

YouPlus Vitamin C Çinko propolis nasil kullanilir?

Kullanım Şekli: 11 yaş ve üzeri bireyler için günde 1 efervasan tablet 1 bardak (250 ml) suda çödürülerek kullanılması tavsiye edilir.

YouPlus C vitamini Çinko propolis nedir?

YouPlus Vitamin C Çinko propolis, içeriğinde Çinko,Propolis ve C Vitamini barındıran, bağışıklık sisteminin sağlıklı çalışmasına katkısı olan bir gıdadır. İlaç ya da tablet yutamayan kişiler için alternatif bir efervesan form olan bu takviye gıda,ilaç olarak üretilmemiştir. İçeriğinde 1000 mg C Vitamini bulunmaktadır.

YouPlus C vitamini Çinko propolis ne kadar?

Youplus Vitamin C Çinko Propolis 20 Efervesan Tablet İle En Çok Karşılaştırılanlar
Youplus Vitamin C Çinko Propolis 20 Efervesan Tablet
Fiyat34,74 TL 50 satıcı
Popülerlik3. Popüler Vitamin ve Mineral
Ortalama Puan24 yorum
Birim Fiyat1,74 TL/adet
6 satır daha

Youplus Multi Ener-g nedir ne işe yarar?

Youplus Multi Ener-G, günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılamaya destek olabilecek multivitamin ve mineral içeren gıda takviyesidir. Ginseng, guarana ve yeşil çay içerir. Enerji oluşum metabolizmasına, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

Çinko vitamin hangi yiyeceklerde var?

- Çinko; vücut içerisinde en fazla kaslar, böbrekler, karaciğer ve gözlerde yer alır. Erkeklerde spermde ve prostat bezinde çokça çinko bulunmaktadır. - Çinko bulunan besinler; karides, balık, istiridye, buğday tohumu, et, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, ceviz, badem, süt, yumurta, badem şeklinde sıralanabilir.

Günlük C vitamini ihtiyacı ne kadardır?

C vitamini depolanan bir vitamin türü değildir. Bu nedenle günlük ihtiyaç duyulan vitamin miktarının düzenli olarak alınması gerekir. Günlük ihtiyaç duyulan miktar; 20 yaş üstü erkeklerde 90 mg, kadınlarda 75 mg'dır. Hamile kadınlarda bu değerler 85 mg'a, emziren annelerde ise 120 mg'a çıkar.