Hangi Pttler e-devlet şifresi veriyor?

İçindekiler:

  1. Hangi Pttler e-devlet şifresi veriyor?
  2. E-devlet şifresi tüm PTT şubelerinden alınır mı?
  3. Postaneden e devlet şifresi nasıl alınır?
  4. PTT Cumartesi pazar çalışıyor mu?

Hangi Pttler e-devlet şifresi veriyor?

E-Devlet Kapısı şifre zarfını T.C. Kimlik numaranızın yazılı olduğu geçerli bir kimlik kartınızla (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport,Evlilik Cüzdanı,Mavi Kart,Çalışma İzin Belgesi, Avukat Kimliği, Hakim-Savcı Kimliği) birlikte tüm PTT Merkezlerimizden ve yetkilendirilen PTT şubelerinden 2 TL karşılığında alabilirsiniz.

E-devlet şifresi tüm PTT şubelerinden alınır mı?

E-Devlet şifresi, PTT şubelerinden alınıyor. Her vatandaş kendi e-Devlet şifresini T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu kimlik kartı ile alabilir En yakın PTT şubesine giderek 2 TL karşılığında E-Devlet şifresi edinilebiliyor.

Postaneden e devlet şifresi nasıl alınır?

Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

PTT Cumartesi pazar çalışıyor mu?

PTT HAFTA SONU CUMARTESİ/PAZAR SAAT KAÇA KADAR AÇIK? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.