Procto Glyvenol krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Procto Glyvenol krem ne işe yarar?
  2. Locafen krem ne işe yarar?
  3. Proctolog nasıl uygulanır?
  4. Daflon nedir ne işe yarar?
  5. Locafen 2 krem ne ise yarar?
  6. Diltiazem krem ne işe yarar?
  7. Lokalen krem uyuşturur mu?
  8. Lokalen merhem ne kadar sürede etki eder?
  9. Proctolog nedir nasıl kullanılır?
  10. Proctolog fitil nasıl kullanılır?

Procto Glyvenol krem ne işe yarar?

PROCTO-GLYVENOL, Iç ve dış hemoroidlerin (anal/rektal bölgede ağrı, kaşıntı ve acıya neden olan damar şişliği) tedavisinde kullanılır.

Locafen krem ne işe yarar?

Locafen krem genel olarak anal fissür gibi özellikle makatla ilgili rahatsızlıkları iyileştiren bir üründür.

Proctolog nasıl uygulanır?

Hem dışarı hemde kanülle anüs içine sıkılarak uygulanır.

Daflon nedir ne işe yarar?

Alt ekstremitelerde, venöz tonüs yetmezliği üzerinde etkilidir. DAFLON 500, • Kronik venöz yetersizliğinde: - ağırlık ve şişkinlik hissi, venöz bacak ödemi - ağrı - gece gelen kramplar, • Hemoroid krizlerine ait fonksiyonel belirtilerin tedavisinde kullanılmaktadır.

Locafen 2 krem ne ise yarar?

Locafen krem genel olarak anal fissür gibi özellikle makatla ilgili rahatsızlıkları iyileştiren bir üründür.

Diltiazem krem ne işe yarar?

Kalsiyum kanal blokerleri: % 0.2-0.5 Nifedipin jel ve % 2 diltiazem gibi kremler aynı şekilde iç makat kasını gevşeterek çatlağı iyileşmesine katkı sağlayabilirler.

Lokalen krem uyuşturur mu?

Kullanım şekli ve yan etkileri. Anestol pomad (krem) lokal bir anestezik (sadece kullanıldığı bölgeyi uyuşturan) ve kaşıntı önleyici bir ilaçtır. Etken maddesi lidokain ilacın uygulandığı bölgede geçici uyuşma ve his kaybına neden olur.

Lokalen merhem ne kadar sürede etki eder?

Lidokain en sık kullanılan lokal anesteziklerden bir tanesidir, 1-3 saat arasında etki süresi vardır, genellikle epidural anestezide kullanılmaktadır. Antiaritmik özelliği bulunmaktadır.

Proctolog nedir nasıl kullanılır?

Procto-Glivenol krem; İçerdiği bölgesel uyuşturucuyla ağrıyı azaltır, şişlik ve kaşıntıyı azaltır. Günde iki defa uygulanabilir. Proctolog krem; kaşıntı ve şişlik hissini azaltabilir kortizon içermediğinden belirgin yan etki oluşturmadan uzun süre kullanılabilir. Günde iki defa uygulanabilir.

Proctolog fitil nasıl kullanılır?

Genel olarak, günde bir veya iki kez makat bölgesine uygulanır. Uygulama yolu ve metodu: PROCTOLOG makat bölgesine kullanım için uygundur, • Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: Çocuklarda (ve 18 yaş altı ergenlik dönemindeki gençlerde), kullanım için yeterli veri mevcut değildir.