Armani nin anlamı ne?

İçindekiler:

  1. Armani nin anlamı ne?
  2. Armani marka hangi ülkenin?
  3. Armani Exchange ne demek?
  4. Armani Jeans Ermenilerin mi?
  5. Arman ne demek TDK?
  6. Emporio Armani kimin malı?
  7. Armani Saat iyi mi?
  8. Armani Exchange nerenin mali?
  9. Armani Exchange saat ne kadar?
  10. Armani nin sahibi kim?
  11. Arman Ermeni ismi mi?
  12. Arman Türk ismi mi?
  13. Ea7 sahibi kimdir?
  14. Armani saati kim üretiyor?
  15. Emporio Armani Saat Türkiye Distribütörü Kim?
  16. Armani nasıl bir marka?

Armani nin anlamı ne?

İtalya'dan 74 yaşındaki moda kralı Giorgio Armani'yi Avşa'ya getirtmeyi ya düşünememişler ya da belki Sayın Armani'nin işi varmış. Onun yerine şöyle bir yöntem uygulanmış: ... Heyet, “Emporio Armani” ifadesinin “Ermeni İmparatorluğu” anlamına geldiğini doğrulamış.

Armani marka hangi ülkenin?

Milano'da tasarlanan, İsviçre'de üretilen Emporio Armani Swiss Made saatler, şıklığına ve kaliteye önem veren bay ve bayan saatleri olarak, ister gündüz ister gece kullanılabilecek değerli ve vazgeçilmez aksesuarlar arasına girecektir.

Armani Exchange ne demek?

Giorgio Armani'nin öncülüğünde 1991 yılında lanse edilen A|X Armani Exchange, yeni nesil hızlı moda tüketicilerini hedefleyerek kurulmuş bir markadır.

Armani Jeans Ermenilerin mi?

Derginin bildirdiğine göre Giorgio Armani'nin Ermeni Soykırımı'ndan kurtulanların çocuğudur. İtalyan olmadığına rağmen aile bağları başta olmak üzere İtalyan değerlerini paylaşıyor. Giorgio, Erkek kardeşi Segio ve kız kardeşi Rosanna ile büyüdü. Gençken doktor olmak istemiş, sonra eğitimini bırakıp askerliğe gitmiş.

Arman ne demek TDK?

Arman isminin anlamı ise şu şekilde; 1. Dürüst, doğru, güvenilir kimse. 2.

Emporio Armani kimin malı?

Armani markası, 1974 yılında moda tasarımcısı Giorgio Armani ve arkadaşı Sergio Galeotti ile birlikte kurduğu Giorgio Armani S.p.A. şirketine aittir. Giorgio Armani S.p.A., İtalya merkezli bir moda evidir.

Armani Saat iyi mi?

Emporio Armani saatler marka prestiji nedeniyle genellikle kaliteli olarak kabul edilmektedir. Emporio Armani saatlerde kullanılan, koleksiyonun neredeyse %80'ini oluşturan kuvars mekanizma, karmaşık saat işçiliğine sahip olmadığı için, İsviçre saati meraklıları tarafından beğenilmez.

Armani Exchange nerenin mali?

Armani Exchange (A|X) (Merkezi İtalya'da olan moda evinin New York'ta tasarlanan tek markası.

Armani Exchange saat ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 189 Armani Exchange Kol Saatleri modeli içerisinde en ucuz Armani Exchange Kol Saatleri fiyatı 120.0 TL iken, en yüksek Armani Exchange Kol Saatleri fiyatı 4305.4 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Armani nin sahibi kim?

Giorgio Armani (d. 11 Temmuz 1934), özellikle erkek giyim tasarımlarıyla tanınan İtalyan moda tasarımcısıdır.

Arman Ermeni ismi mi?

3. Fr Armand (/arman/) adı Hermann varyantıdır. Ermenilerde yaygın olarak kullanılan isim, Erm Armenak/Armen adının varyantı veya Fr Armand adının eşdeğeri olarak yorumlanmaya müsaittir. Şehname'de Ermeni kavminin atası Key Armen olarak adlandırılır.

Arman Türk ismi mi?

Çoğunluklar bu ismin sahipleri erkek bireyler olmaktadırlar. İsmin Türkçe anlamı hasret ile yanmak aşırı çok özlemek şekillinde yorumlanmaktadır. Ayrıca fars kökenli bir isim olan arman isimi için kaynaklarda harman yeri veya armağan kelimesinden köken alarak hediye anlamları da bulunmaktadır.

Ea7 sahibi kimdir?

Giorgio Armani (d. 11 Temmuz 1934), özellikle erkek giyim tasarımlarıyla tanınan İtalyan moda tasarımcısıdır.

Armani saati kim üretiyor?

Bu nedenle Emporio Armani saatler, Fossil Grup tarafından Çin'de üretilmektedir.

Emporio Armani Saat Türkiye Distribütörü Kim?

Emporio Armani saatlerinin her birine, Emporio Armani Türkiye Distribütörü Saat&Saat güvencesi ile sahip olabilir, distribütör firma garantisiyle orijinal saatinizin uzun yıllar keyfini sürebilirsiniz.

Armani nasıl bir marka?

Emporio Armani genel olarak bir saat markasından ziyade, hazır giyim markasıdır. Modaya yön veren, çok önemli bir markadır. ... Emporio Armani saatler de, markanın ürettiği diğer ürünler gibi üst düzey kalitededir.