29999 jeton ne kadar?

İçindekiler:

  1. 29999 jeton ne kadar?
  2. TikTok 1 jeton ne kadar kazandırıyor?
  3. TikTok 10 bin jeton ne kadar?
  4. TikTok da jeton nasıl alınır?
  5. Tiktok balon hediyesi kaç TL?
  6. Tiktok 200k hediye puanı kaç TL?
  7. Jeton cüzdan kart nasıl alınır?
  8. Tiktok Elmas nasıl kazanılır?
  9. Tiktok hediye atma nedir?
  10. 100k hediye puanı ne kadar?

29999 jeton ne kadar?

Yayıncıların 29999 jeton kazanabilmesi için, izleyicilerden birinin kendisine Tiktok Spor araba hediye etmesi gerekir. Tiktok Spor araba hediyesinin karşılığı 29999 jetondur. TL bazında değeri ise gönderici için 3200 TL alıcı için ise 1500 TL'dir.

TikTok 1 jeton ne kadar kazandırıyor?

Tiktok'ta 1 jeton fiyatı 0.7 kuruştur. Bu hediyeleri canlı yayın sırasında takip ettiğiniz ve sevdiğiniz kişi veya fenomenlere gönderebilirsiniz. Bu şekilde gönderdiğiniz kişiler de para kazanabilir. Aynı kişilerden jeton satın alarak para kazanabilirsiniz.

TikTok 10 bin jeton ne kadar?

Tiktok Hediyeleri Nakite Çevirme. Tiktok hediyelerini nakit paraya çevirebilmeniz için hesabınızda 10 bin elmas yani 10 bin jeton birikmesi gerekiyor. Bu miktar; 30 dolara karşılık geliyor.

TikTok da jeton nasıl alınır?

Tiktok'ta jeton almak için, profil kısmında yer alan jeton bakiyesine tıkladıktan sonra, almak istediğiniz jetonu seçince size sunulacak seçenekler kredi kartı, mobil ödeme ve kod ile ödemedir. Bu seçeneklerden biriyle Tiktok jeton satın alabilirsiniz.

Tiktok balon hediyesi kaç TL?

Göndermiş olduğunuz kişiye 2 Türk Lirası ödenir. TikTok yeteneği: 250 jeton olan hediye, 24 Türk Lirasına alınmaktadır. Alıcı kişiye 10 Türk Lirası ödenir.

Tiktok 200k hediye puanı kaç TL?

5000 tiktok jetonu ile alınır. 480 TL eder. 200 TL hediye puanı kazanan hesaba aktarılmaktadır.

Jeton cüzdan kart nasıl alınır?

2. https://www.odemekartlari.com/kullanici/uye-girisi sayfasından üyelik bilgilerinizi girerek giriş yapınız. 3. https://www.odemekartlari.com/jeton-fiyatlari sayfası üzerinden fiyatları inceleyerek ve satın almak istediğiniz kart miktarını seçerek, istediğiniz kartı satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Tiktok Elmas nasıl kazanılır?

Tiktok'ta elmas almanın en yaygın iki yolu....Tiktok'ta Coin Satın Alın
  1. Sekmeye git "Ben mi" ve ayarlar menüsünü açmak için üç noktaya dokunun.
  2. « seçeneğini arayındenge»Ve ona dokunun.
  3. Ardından, « öğesinin yanındaMadeni paralarda bakiye", Dokunma"yeniden» Madeni para satın almak için.

Tiktok hediye atma nedir?

Bir canlı yayın esnasında takipçilerden gelen sanal hediyeleri TikTok o kullanıcı hesabında satın alıyor ve sanal para olarak olarak Tik Tok hesabına yüklüyor. Canlı yayını yapan kişiye sanal hediye gönderildiğinde hediyeler o profilin TikTok cüzdan bölümünde elmas olarak saklanıyor.

100k hediye puanı ne kadar?

Dolayısıyla Tiktok 100k Hediye Puanı hesaplaması şu şekilde olacaktır. 96.000- 57.600 = lira edecektir. Yukarıdaki hesaplamadan hareketle; 1k hediye puanı için Tiktok kulllanıcısı 960 tl ödeme yapmaktadır.