Hipster tarzı nedir?

İçindekiler:

  1. Hipster tarzı nedir?
  2. Hipster nedir kime denir?
  3. Hipsterlik ne demek?
  4. Hipster Külot ne demek?
  5. Bato model ne demek?
  6. Hipster Külot ne işe yarar?
  7. Bambu Bato Slip nedir?
  8. Hipster külot ne?
  9. Lazer Kesim külot ne ise yarar?
  10. High Leg brief külot ne demek?
  11. Salaş tarza ne denir?

Hipster tarzı nedir?

Hipster, bağımsız düşünceye, karşı kültüre, ilerici siyasete, sanat ve indie-rock müziğine, yaratıcılığa, zekaya ve esprili şakalaşmaya değer veren, tipik olarak 20'li ve 30'lu yaşlarındaki erkek ve kadınların alt kültürüdür.

Hipster nedir kime denir?

Kelime anlamı olarak 'yenilikçi' demek olsa da, 'hipster' aslında 'eskiye dönüş, eski sevicilik' anlamını taşıyor. Eğer bit pazarlarını seviyor ya da eskicileri gezmekten zevk alıyorsanız, siz de bir hipster olabilirsiniz! Aslında hiç de yeni olmayan bu akımın başlangıcı 1940'lı yıllara dayanıyor.

Hipsterlik ne demek?

Peki nedir bu hipster? Entellektüel beğenileri olan, moda ve sanatın her alanıyla iç içe olmaya çalışan, 1940'lar da ortaya çıkmış bir nevi alt kültür hareketidir.

Hipster Külot ne demek?

Hipster külot: Çok kısa bir şort gibi olan, kalçayı konforlu bir şekilde saran ve geniş yan bantlarıyla ve düşük bel kesimiyle günlük kullanımda rahat hissettiren model. ... Ön kısmı ve ağı ise diğer slip külotlar gibi normal şekilde. Özellikle vücudu saran elbise ve pantolonlarla giymek için ideal.

Bato model ne demek?

Geniş kalçalı bayanlar için dikkatli bir şekilde tasarlanmış olan çamaşır çeşidi, klasik kesim modellerin farklı bir versiyonu olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle de yere paralel olarak değerlendirdiğinizde esas çamaşırın gövde kısmını oluşturan bölüm oldukça geniştir ve rahatlığı sembolize eder.

Hipster Külot ne işe yarar?

Hipster Külot Bu külot modeli daha çok şort kesimini anımsatır ve son derece rahattır. Kalçanı konforlu bir şekilde sardığı için kendini gün boyu huzurlu hissetmeni sağlar. Oldukça sevimli bir külot modelidir.

Bambu Bato Slip nedir?

Ürün Açıklaması Hafif bir dokuya sahip olan Bambu kumaş ile üretilen iç giyim ürünlerimiz, serinlik hissi ve hava geçirgenliği sağlayarak bedenin nefes almasına yardımcı olur. Vücut terini çok hızlı bir şekilde emen bambu kumaş; Ultraviyole ışınları kırar ve antibakteriyel özellik taşır.

Hipster külot ne?

Hipster Külot Modeli Kadınların günlük yaşamda daha konforlu olmasını sağlayan külot seçeneğinin bel kısmı biraz düşük. Bu da lastik kısmının rahatsız edici özelliğini ortadan kaldırıyor. Külot modelinin bir başka avantajı ise arka kısımda kalçaların yarı kapalı olması nedeni ile boxer benzeri bir his yaratması.

Lazer Kesim külot ne ise yarar?

Özel lazer kesimi sayesinde dikişsiz olarak üretilen Smooth Külot, en ince elbiselerin altında bile iz yapmaz. İnce, yumuşak mikro kumaşı tenle bütünleşir. Ağ kısmı tamamen pamuktan üretilmiştir.

High Leg brief külot ne demek?

High leg. Belin altına oturarak vücudu mükemmel bir şekilde saran High Leg külotlar ile rahatlığı hissedin. Özel tasarımları ile bacakları uzun gösterir vücut kıvrımlarını belirginleştirir. Atletik yapılı vücut tipleri için idealdir.

Salaş tarza ne denir?

Bohem: Bu akımın asıl çıkış noktası giyim için harcayacak çok parası olmayan, güzel görünmekten ziyade rahatlığa önem veren kişilerdi. Salaş ve derbeder bir tarz olarak ortaya çıkmıştır. Derbeder, yarınını düşünmeden yaşayan, tasasız bir yaşam şeklini benimseyen kimse ya da toplulukların rahat ve salaş giyim şeklidir.