Elektrikli araçlar Karma fon nedir?

İçindekiler:

  1. Elektrikli araçlar Karma fon nedir?
  2. Elektrikli araç fonu Nedir?
  3. Iş bankası elektrikli araç fonu nasıl alınır?
  4. Teknoloji Karma fon nedir?
  5. Anapara Korumalı Fon nedir?
  6. Korumalı Yatırım Fonu Nedir?

Elektrikli araçlar Karma fon nedir?

Elektrikli araç üreten ve/veya elektrikli araç üretimini destekleyen alanlarda faaliyet gösteren şirketlerin pay senetleri ve borçlanma araçlarına yatırım yaparak orta ve uzun vadede bu alandaki dönüşümden yararlanmak suretiyle getiri elde etmek isteyen yatırımcılar için uygundur.

Elektrikli araç fonu Nedir?

Fon, portföyünün en az €'i ile devamlı olarak, yurt içinde veya dışında işlem gören ve elektrikli araç üreten şirketlerin yanı sıra, akıllı araç teknolojisi geliştiren, pil üretimi yapan ve pil üretiminde kullanılan madenleri işleyen madencilik şirketlerinin ortaklık paylarına ve özel sektör borçlanma araçlarına ...

Iş bankası elektrikli araç fonu nasıl alınır?

Elektrikli Araçlar Karma Fon'unu İşCep'ten, İş Bankası İnternet Şubesi'nden ve tüm İş Bankası şubelerinden almak mümkün.

Teknoloji Karma fon nedir?

Fon, toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak teknoloji sektöründe alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı şirketlerin hem hisse senetlerine hem de özel sektör borçlanma araçlarına yatırım yapacaktır.

Anapara Korumalı Fon nedir?

Anapara riski almadan yatırım fırsatı... Yatırım vadesi sonunda fon portföyünde bulunan sabit getirili menkul kıymetler aracılığı ile anapara koruması sunarken, portföyde bulunan ve fonun yatırım stratejisini oluşturan opsiyon aracılığı ile yatırımcılara iştirak oranına paralel olarak getiri sağlayan fonlardır.

Korumalı Yatırım Fonu Nedir?

"Koruma Amaçlı Yatırım Fonu", belirli bir vade için, yatırımcının başlangıç yatırımının büyük bir bölümünü veya tamamını korurken bir taraftan da yatırımcıları farklı yatırım enstrümanlarının getirilerinden yararlandırmayı amaçlayan fondur.