Beşiktaş'a hangi Otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş'a hangi Otobüs gider?
  2. Beşiktaş nasıl gidilir tramvay?
  3. Metrobüs ile taksime nasıl gidilir?
  4. Metrobüs ile Ortaköye nasıl gidilir?
  5. Beşiktaştan Eminönü'ne giden otobüsler?
  6. Beşiktaş Eyüp sultana nasıl gidilir?
  7. Marmaray Beşiktaş'a gider mi?
  8. Beşiktaş'tan Esenler otogarına nasıl gidilir?
  9. Metrobüs taksime gidiyor mu?
  10. Metrobüs ile Eminönüne nasıl gidilir?
  11. Ortaköye gitmek için hangi durakta inilir?
  12. Beşiktaştan Topkapı Sarayına Nasıl Gidilir?
  13. Eminönü'nden Beşiktaş'a otobüs var mı?
  14. Eyüp Sultan Camiine metro ile nasıl gidilir?
  15. Eyüp Sultan hangi Metrobüs Durağı?

Beşiktaş'a hangi Otobüs gider?

En çok ziyaret edilen yerlerden Beşiktaş konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  • Otobüs: 29C, 30M, 40B, 41E, 58N, 62.
  • Metro: M2.
  • Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-31, MİNİBÜS: SRY-16.

Beşiktaş nasıl gidilir tramvay?

Tramvay ile Beşiktaş'a Nasıl Gidilir? Beşiktaş'a ulaşımda tercih edebileceğiniz araçlardan biri de tramvaydır. Kabataş T1 tramvay hattını kullanarak, Karaköy durağında indikten sonra 22 ya da 27SE numaralı İETT otobüs seferlerini kullanarak Beşiktaş'a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Metrobüs ile taksime nasıl gidilir?

Kadıköy Söğütlüçeşme'den Metrobüse binerek Zincirlikuyu'da ininiz. Buradan Hacıosman-Yenikapı metrosuna aktarma yaparak metronun Taksim durağında indiğinizde Taksim'e ulaşabilirsiniz.

Metrobüs ile Ortaköye nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Mecidiyeköy taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüse binerek Zincirlikuyu'ya geldikten sonra Beşiktaş çıkışından çıkarak önünüzdeki otobüs durağından geçen herhangi bir otobüse binerek Barbaros Bulvarından aşağıya inip Beşiktaş Meydan ...

Beşiktaştan Eminönü'ne giden otobüsler?

Bu Otobüs hatları Eminönü Beşiktaş Hattı yakınından geçiyor: 27E, 28, 28T, 29C, 30D, 35A, 41E, 62, 63.

Beşiktaş Eyüp sultana nasıl gidilir?

Beşiktaş'ta inerseniz; 55B no'lu Beşiktaş- Gaziosmanpaşa otobüs hattına aktarma yaparak Eyüp'e gidebilirsiniz. Eminönü vapur iskelesinde inerseniz; 99A Eminönü- Gaziosmanpaşa ya da 99Y no'lu Eminönü Yeşilpınar İETT hatlarına aktarma yaparak Eyüp'ün merkezine ve semtlerine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Marmaray Beşiktaş'a gider mi?

Kadıköy, Üsküdar, Yenikapı ve Kazlıçeşme'de durakları bulunan Marmaray hattını kullanacaksanız; Yenikapı durağında inebilir ve ardından 30D İETT hattını kullanarak Beşiktaş'a ulaşım sağlayabilirsiniz. Marmaray ile ulaşım ücreti, ortalama 2.5 TL'dir ve ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Beşiktaş'tan Esenler otogarına nasıl gidilir?

Beşiktaş metro durağından çıkıldığında direkt olarak yürüme mesafesinde olan merkezi otobüs durak alanına geçilir. Bu durak, Beşiktaş iskelesinin hemen önünde yer almaktadır. Bu duraktan 28O numaralı İETT otobüs hattına binilerek direkt olarak Esenler Otogarı'na gidilebilmektedir.

Metrobüs taksime gidiyor mu?

Taksim Meydanı'na metrobüsle gitmek için şu yolu takip edin. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin. Metrobüsten Mecidiyeköy Durağı nda inin. Duraktaki bağlantı tünelini kullanarak Mecidiyeköy Metro İstasyonu 'na geçin.

Metrobüs ile Eminönüne nasıl gidilir?

Metrobüs ile Eminönü'ne gitmek için bir metrobüse binip Zeytinburnu durağında inmeniz gerekmektedir. Ardından Eminönü'nden geçen T1 Bağcılar Kabataş hattına geçiş yaparak Eminönü durağında inmek yeterli olacaktır.

Ortaköye gitmek için hangi durakta inilir?

Anadolu Yakası'ndan Ortaköy'e gitmek isteyenler için Kadıköy rıhtımdan Beşiktaş Vapuruna binerek Ortaköy'e yönüne giden Bahçeşehir Üniversitesi durağında indikten sonra buradan 22, 22RE, 25, 25E, 40T, 42T numaralı otobüslerden herhangi birine binilerek Ortaköy otobüs durağında inerek Ortaköy'e ulaşmak mümkündür.

Beşiktaştan Topkapı Sarayına Nasıl Gidilir?

Topkapı Sarayı'na Nasıl Gidilir?
  1. Taksim'den geliyorsanız, füniküler ile Kabataş'a inip, Beşiktaş'tan geliyorsanız otobüs ile veya yürüyerek Kabataş'a gelip, Kabataş'tan da tramvay ile,
  2. Üsküdar veya Kadıköy'den geliyorsanız, önce şehir hatları vapurları ile Eminönü'ne gelip, Eminönü'nden de tramvay ile,

Eminönü'nden Beşiktaş'a otobüs var mı?

Bu Otobüs hatları Eminönü Beşiktaş Hattı yakınından geçiyor: 27E, 28, 28T, 29C, 30D, 35A, 41E, 62, 63.

Eyüp Sultan Camiine metro ile nasıl gidilir?

Kadıköy'den Kadıköy-Kartal metrosyula Ayrılıkçeşmesi istasyonunda inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilrsiniz.

Eyüp Sultan hangi Metrobüs Durağı?

Eyüp Sultan Camisi'ne metrobüsle gitmek için şu yolu takip edin. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin. Metrobüsten Edirnekapı Durağı nda inin.