Whatsappta çevrimiçi olunca ne oluyor?

İçindekiler:

  1. Whatsappta çevrimiçi olunca ne oluyor?
  2. WhatsApp ne zaman online oldu uygulama?
  3. WhatsApp takip uygulaması nedir?
  4. WhatsApp'da kim kiminle konuşuyor?
  5. Bip çevrimiçi olduğunu nasıl anlarız?

Whatsappta çevrimiçi olunca ne oluyor?

Bir kişinin çevrimiçi olması, cihazında WhatsApp'ın ön planda açık olduğunu ve İnternet'e bağlı olduğunu gösterir. Ancak bu, kişinin mesajınızı okuduğu anlamına gelmez. Son görülme, kişinin WhatsApp'ı en son ne zaman kullandığını gösterir.

WhatsApp ne zaman online oldu uygulama?

WhatAlert isimli uygulama, WhatsApp arkadaşlarınızdan birinin çevrimiçi olma zamanlarını kayıt altına alıyor. WhatAlert ayrıca seçilen kişinin ne kadar süre çevrimiçi kaldığını da kayıt altına alıyor. Hem ücretsiz hem de "premium" versiyonu bulunan uygulamanın ücretsiz versiyonunda bazı kısıtlamalar bulunuyor.

WhatsApp takip uygulaması nedir?

Chatwatch isimli Whatsapp takip programı, son günlerin merak edilen uygulamaları arasında yer aldı. Tabiri caizse casusluk yapmak isteyen kişilerin rağbet gösterdiği uygulama, takip etmek istediğiniz kişilerin bilgilerini kaydederek sizlere rapor halinde sunuyor.

WhatsApp'da kim kiminle konuşuyor?

Chatwatch uygulaması, WhatsApp'ta istediğiniz kişinin kimlerle konuştuğunu görmenizi sağlıyor. Apple tarafından yasaklanan uygulamanın geliştiricisi web sürümünü yayınlayacaklarını açıkladı. Chatwatch isimli yeni bir uygulama, arkadaşlarınızın WhatsApp'ta kimlerle konuştuğunuzu görmesini sağlıyor.

Bip çevrimiçi olduğunu nasıl anlarız?

Bunun için 'ayarlar' kısmına tıklamanız gerekiyor. Ardından 'sohbet ayarları' seçeneğine dokunun. 'Son görülme bilgisi' kısmını kapattığınızda en son ne zaman mesajlaşma yaptığınızın bilgisine kimse ulaşamayacaktır.