Genital bölge temizleme jeli ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Genital bölge temizleme jeli ne ise yarar?
  2. Genital bolgenin kokusuna ne iyi gelir?
  3. Femfresh genital bölge yıkama jeli nasıl kullanılır?
  4. Genital bölge nasıl temiz tutulur?
  5. Femfresh Intimate skin care ne işe yarar?
  6. Femfresh ne işe yarar?
  7. Feminelle nasıl kullanılır?

Genital bölge temizleme jeli ne ise yarar?

İntim jel, genital bölgede bulunan hassas cilt dokusunu bozmadan bu bölgeyi temizlemeye yarayan bir temizleme jelidir. İçeriğinde bulunan laktik asit ve probiyotik sayesinde genital bölgenin florasını ve pH'ını korur. Temizliğin yanı sıra genital bölgede yaşanan koku problemlerine de çözüm olabilir.

Genital bolgenin kokusuna ne iyi gelir?

Başka bir seçenek ise bir parça sarımsak alıp birkaç saat vajinada tutmanızdır. Bu da büyük ölçüde kötü vajinal kokuyu hafifletmek için kullanılabilir. Narenciye gıdalar, vajinal bölgedeki enfeksiyonların tedavisinde etkin olarak kullanılabilir ve kokuları önleyebilir.

Femfresh genital bölge yıkama jeli nasıl kullanılır?

İçeriğindeki yaban mersin yağı nemlendirmeye yardımcı olur. Hassas ciltler için oldukça idealdir. Kullanım Şekli: Dış genital bölgeye uygulayınız. Bol su ile durulayınız.

Genital bölge nasıl temiz tutulur?

Genital Bölge Temizliği Nasıl Yapılmalı?
  1. Pamuklu ve rahat iç çamaşırı tercih edin.
  2. İç çamaşırınızı sık sık değiştirin.
  3. Genital bölgenizi kuru tutun.
  4. Alkali pH içeren sabun kullanmayın.
  5. Banyodan sonra genital bölgenizi, önden arkaya doğru havlu ile kurutun.
  6. Vajinal duştan kaçının.
  7. Vajina doğal florayı bozmamaya çalışın.
Daha fazla öğe...

Femfresh Intimate skin care ne işe yarar?

Femfresh Günlük Yıkama Jelleri pH dengeli formülü ile genital bölgedeki tahriş riskini azaltmayı destekler. Yoğun parfüm içeren çamaşır deterjanları yerine en hassas ve parfümsüz olanları tercih edilmelidir. ... Cinsel ilişki sırasında doğal kayganlaştırıcı jel kullanılması genital tahrişin azalmasına yardımcı olur.

Femfresh ne işe yarar?

Femfresh ürünleri ergenlikten menopoz sonrası döneme dek her dönemde olması gereken sağlıklı pH dengesini kurmaya yardımcı olur. Bu nedenle ürünlerde belirli bir pH değeri yazmaz, yalnızca genital bölge pH'ına uygun olarak dengeleyici etkiye sahip olması, doğal ortamı sağlayarak, korumayı hedeflemesi önceliklidir.

Feminelle nasıl kullanılır?

Hijyenik bölgelerde sağlıklı temizlik amacı ile kullanılan ürünlerdir. Var olan mantarı ve kaşıntıyı tedavi ederken oluşumlara engel olur. Her gün 1 kez az miktarda(mercimek kadar) jel kullanarak bol su ile yıkayarak hijyen sağlanmalıdır. Önerilenden fazla kullanmak yarar değil zarar sağlar.