Alp Pehlivan kiminle evli?

İçindekiler:

  1. Alp Pehlivan kiminle evli?
  2. Haldun Domaç kimdir hangi takımlı?
  3. Ogün Temizkanoğlu hangi takımı tutuyor?
  4. Tarık Üstün kaç yaşındadır?
  5. Mustafa Göksu hangi takımı tutuyor?
  6. Ogün Temizkanoğlu Trabzonlu mu?
  7. Tarık Üstün nerede futbol oynadı?
  8. Mustafa Sapmaz aslen nerelidir?

Alp Pehlivan kiminle evli?

Alp Pehlivan kimdir?
Gerçek AdıAhmet Alp Pehlivan
Medeni HaliEvli
Toplam Görüntülenme101784
Doğum Tarihi07.06.1966 (54 yaşında)

Haldun Domaç kimdir hangi takımlı?

Haldun Domaç Fenerbahçe taraftarıdır.

Ogün Temizkanoğlu hangi takımı tutuyor?

Ogün Temizkanoğlu (d. , Hamm) Türk eski millî futbolcu, teknik direktör. Trabzonspor, Fenerbahçe, Konyaspor ve Türkiye millî futbol takımında Defans mevkiinde görev almıştır.

Tarık Üstün kaç yaşındadır?

Tarık Üstün 1968 yılında Ankara'da doğdu. Aslen de Ankaralı olan Tarık Üstün, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda eski bir futbolcu olan Tarık Üstün, futbolculuk kariyerinde defans mevkinde oynadı. 1989 yılında Ankaragücü'nde futbola başladı.

Mustafa Göksu hangi takımı tutuyor?

1980 doğumlu olan Mustafa Göksu, 2020 yılı itibarıyla 40 yaşındadır. Mustafa Göksu 1.74 metre boyunda, 84 kilo ve ikizler burcudur. Evli ve iki kız çocuk sahibidir. Tüm ailesi Galatasaraylı olup, kendisi Konyasporlu, eşi ise Fenerbahçelidir.

Ogün Temizkanoğlu Trabzonlu mu?

'da Almanya'nın Hamm şehrinde doğan Türk eski millî futbolcu, teknik direktör. Trabzonspor, Fenerbahçe, Konyaspor ve Türkiye Millî Futbol Takımı'nın savunma oyunculuğu yapmıştır.

Tarık Üstün nerede futbol oynadı?

Rizespor, Ankara BB, Keçiörengücü, Şekerspor ve Karamanspor'da oynadı. Futbolu 2001 yılında Karamanspor'da bırakmış daha sonra ise çeşitli kurumlarda spor yorumculuğu görevinde bulunmaya başladı.

Mustafa Sapmaz aslen nerelidir?

Almanya'da dünyaya gelen Mustafa Sapmaz, 4-4-2 dergisinin genel yayın yönetmenliğini yaptıktan sonra çeşitli kanalların spor programlarında görev yapmıştır.