Axess kredi kartı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Axess kredi kartı ne işe yarar?
  2. Akbank ücretsiz kredi kartı hangisi?
  3. Akbank Platinum kredi kartı nedir?
  4. Axess kart ücretsiz mi?
  5. Axess MasterCard Limit ne kadar?
  6. Akbank Axess chip para nasıl kullanılır?
  7. Free kart kaç taksit yapıyor?
  8. Platinum kredi kartı nedir?
  9. Axess kredi kartı nasıl alınır?
  10. Akbank limiti ne kadar?
  11. Axess chip para nerelerde geçerli?
  12. Kazanılan chip para nasıl kullanılır?

Axess kredi kartı ne işe yarar?

Axess ile yurtiçi ve yurtdışında alışveriş yapabilir, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Axess size alışverişlerinizden bol bol Chip-para kazandırırken, yüzbinlerce noktada sağladığı taksit imkanıyla hayatınızı kolaylaştırır.

Akbank ücretsiz kredi kartı hangisi?

Akbank'ın size özel sunduğu Free Kart ile aidatsız kredi kartı kullanma keyfini yaşayabilirsiniz. Free kart ile yıllık kredi kartı aidatı yok, bol chip para ve istediğiniz her kampanyaya katılma hakkınız var.

Akbank Platinum kredi kartı nedir?

Hayatınızda Axess Platinum var. O halde hayatınızda Axess özelliklerinin yanı sıra yaşam tarzınıza uygun, size en üst seviyede hizmet verecek, bütün beklentilerinizi karşılamak için çalışan bir kredi kartınız var. Axess ile yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapabilir, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Axess kart ücretsiz mi?

Yıllık kart üyelik aidatı ödemeyin. Axess üye işyerlerinin kazandırdığı chip-para ve taksit gibi temel Axess özelliklerinden ücretsiz faydalanın. Ekstra kampanyalardan (artı taksit, erteleme,chip-para kampanyaları gibi) istediğinize katılın, istemediğinize katılmayın.

Axess MasterCard Limit ne kadar?

Axess MasterCard Kart limitiniz: 3.000 TL ise; Axess MasterCard ile 3.000 TL harcama yaptığınızda Axess Visa ile harcama yapmak için 1.000 TL limitiniz kalacaktır.

Akbank Axess chip para nasıl kullanılır?

Axess kartınızda biriken Chip-para'yı kullanabilmek için alışveriş sırasında kasiyere Chip-paranızı kullanmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Kasada Akbank teknolojisiyle uyumlu pos cihazı varsa dilediğiniz tutarda Chip-parayı anında alışverişinizin ödemesi olarak kullanabiliyorsunuz.

Free kart kaç taksit yapıyor?

Faizsiz Taksitli Alışveriş Maksimum taksit adedi 18'dir.

Platinum kredi kartı nedir?

Bankkart Platinum'un Kredi Kartı Özelliği Anlaşmalı üye iş yerlerinde taksitli alışveriş yapabilir, puan kazanabilir, kampanyalara katılabilir ve birbirinden cazip Bankkart indirimlerinden yararlanabilirsin. ... Kredi kartı özelliği ile günün her saatinde nakit avans çekebilirsiniz.

Axess kredi kartı nasıl alınır?

Şimdi Axess'e tüm kanallardan başvurabilir, başvurunuz onaylandığında cep telefonunuza gelen SMS metnindeki referans kodu ile kartınızı aynı gün içinde dilediğiniz Akbank şubesinden teslim alabilirsiniz. Kartınızı gün içerisinde teslim almamanız durumunda kartınız adresinize gönderilecektir.

Akbank limiti ne kadar?

Günlük Para Yatırma Limiteri:​
KARTLI PARA YATIRMA LİMİTLERİ (GÜNLÜK)
KART TİPİLİMİT
Akbank Kart Birebir50.000 TL
Akbank Kart Business60.000 TL
Akbank Kart Private50.000 TL
2 satır daha

Axess chip para nerelerde geçerli?

Akbank kartın anlaşmalı olduğu yerlerde biriken chip para puanları kullanılabilmektedir. Axess üyesi olan yerlerde, pos cihazından yapılan işlemlerde kartta biriken chip paralar kullanılabiliyor.

Kazanılan chip para nasıl kullanılır?

Axess kartınızda biriken Chip-para'yı kullanabilmek için alışveriş sırasında kasiyere Chip-paranızı kullanmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Kasada Akbank teknolojisiyle uyumlu pos cihazı varsa dilediğiniz tutarda Chip-parayı anında alışverişinizin ödemesi olarak kullanabiliyorsunuz.