Japon balıkları hangi yemi sever?

İçindekiler:

  1. Japon balıkları hangi yemi sever?
  2. Balıklar balık yemi dışında ne yer?
  3. Balık yemleri kaç lira?
  4. Japon balığı ne yer?
  5. Canlı balık yemleri nelerdir?

Japon balıkları hangi yemi sever?

Japon Balığı Yemi Bu balıklar otçul canlılardır, yüzeyden beslenirler. Yetişkin bir japon balığı için 0'u protein, yavru japon balığı için de yemin E'i protein olmalıdır. Japon balıkları için su bitkilerinden elde edilen proteinler, pul yem formunda hazırlanır.

Balıklar balık yemi dışında ne yer?

Balıklar doğal ortamlarında balıklar, sinek, böcek ve bitkileri yiyerek beslenmektedir. Bunların yanı sıra suda yetişen solucan, böcek lavraları, yeşil bitkiler, yosunlar ve mercanlar gibi besinlerden de yaralanabilmektelerdir. Doğal ortamlarında mevsimsel değişimler de beslenmelerini etkileyebilmektedir.

Balık yemleri kaç lira?

Tetra Discus Energy 250 ml Balık Yemi
  • Sera Granugreen 250 ml Balık Yemi65,00 TL14 satıcı
  • Sera Flora 100 ml Balık Yemi42,79 TL19 satıcı
  • %6Sera Flora 1000 ml Balık Yemi143,96 TL15 satıcı
  • Sera Cichlids Sticks 10 lt / 2 kg Balık Yemi465,33 TL13 satıcı
Daha fazla öğe...

Japon balığı ne yer?

Bu balıklara haftada bir kez canlı balık verebileceğiniz gibi ıspanak, bezelye, brokoli gibi sebzeler ile de Japon balıklarını besleyebilirsiniz. Bu sebzeleri akvaryuma atmadan önce haşlayıp küçük parçalara bölmeyi unutmayın. Akvaryumunuzdaki küçük balıklar da Japon balıklarına yem olabilir.

Canlı balık yemleri nelerdir?

Canlı yemler balıklar için doğal bir vitamin ve protein kaynağı olabilmektedir. Farklı çeşitleri olan canlı balık yemleri oldukça caziptir. Başlıca canlı yem çeşitleri şunlardır; artemia salina, su piresi, beyaz kurtlar, toprak solucanı, sivrisinek larvaları, tubifex ve kan kurtlarıdır.