Kapalı olan bir iPhone nasıl bulunur?

İçindekiler:

  1. Kapalı olan bir iPhone nasıl bulunur?
  2. iPhone Bul Programı nasıl kullanılır?
  3. Apple telefonun nerede olduğunu bulma?
  4. iPhone mu Bul nasıl çalışıyor?
  5. iPhone kayıp modunda ne olur?
  6. iPhone telefon buldum sahibini nasıl bulabilirim?
  7. Şarjı biten AirPods nasıl bulunur?
  8. Apple kayıp modu ne işe yarar?

Kapalı olan bir iPhone nasıl bulunur?

Aygıtınızı bulmak için iCloud.com/find adresine giriş yapın. Alternatif olarak, sahip olduğunuz başka bir Apple aygıtında Bul uygulamasını kullanabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch'ınız aygıtlar listesinde görünmüyorsa Bul özelliği açık değildir. Bul kapalı olsa bile hesabınızı koruyabilirsiniz.

iPhone Bul Programı nasıl kullanılır?

Bul uygulamasını açıp Kişiler sekmesini seçin. Konumumu Paylaş veya Konum Paylaşmayı Başlat'ı seçin. Konumunuzu paylaşmak istediğiniz kişinin adını veya telefon numarasını girin. Gönder'i seçin.

Apple telefonun nerede olduğunu bulma?

Aygıtınızın konumunu belirleme iCloud.com'da iPhone'umu Bul'da Tüm Aygıtlar'ı tıklayın. Konumunu belirlemek istediğiniz aygıtı seçin. Aygıtın adı araç çubuğunun ortasında görünür. Aygıtın konumu belirlenebilirse: Aygıt haritada görünür, böylece aygıtın nerede olduğunu görebilirsiniz.

iPhone mu Bul nasıl çalışıyor?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınız için Bul'u açma
  1. Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Adınıza, ardından Bul'a dokunun.
  3. Arkadaşlarınızın ve ailenizin o anda nerede olduğunuzu bilmelerini istiyorsanız Konumumu Paylaş'ı açın.
  4. [Aygıtımı] Bul'a dokunun, ardından [Aygıtımı] Bul'u açın.
Daha fazla öğe...

iPhone kayıp modunda ne olur?

Aygıtınızı bulamazsanız şifreyle kilitlemek, ekranda özel bir mesaj görüntülemek ve konumunu takip etmek için Kayıp Modu'nu kullanın. Kayıp Modu iOS 6 veya üst sürümlerde kullanılabilir. Bir iOS 5 aygıtını veya Mac'i kilitleyebilir ancak takip edemezsiniz.

iPhone telefon buldum sahibini nasıl bulabilirim?

Her iPhone'un IMEI adı verilen benzersiz bir numarası vardır ve bu numara kişinin kullandığı GSM operatöründe kayıtlıdır. Telefonun IMEI numarasını bulun ve iPhone sahibinin kullandığı GSM operatörü ile temasa geçin. Durumu anlatın ve IMEI numarasını operatöre ileterek cihazını sahibine ulaşmalarını talep edin.

Şarjı biten AirPods nasıl bulunur?

iCloud.com/find adresine gidin. Apple Kimliğinizle giriş yapın. Tüm Aygıtlar'ı, ardından AirPods'unuzu tıklayın. Her aygıtın altında, konumunun en son ne zaman bulunduğunu veya "Çevrimdışı" ifadesini görürsünüz.

Apple kayıp modu ne işe yarar?

Aygıtınız kayıpsa veya çalınmışsa iPhone'unuz, iPad'iniz, iPod touch'ınız veya Apple Watch'unuz için Kayıp Modu'nu açabilirsiniz ya da Mac'inizi kilitleyebilirsiniz. ... Bu parola, Mac'inizin parolasından ayrı bir paroladır ve yalnızca aygıtınızı kayıp olarak işaretlediğinizde kullanılır.