iPhone taksitle alınır mı?

İçindekiler:

  1. iPhone taksitle alınır mı?
  2. Amazon de taksit yapıyor mu?
  3. iPhone telefonlar kaç taksit?
  4. Amazon com tr kaç taksit yapıyor?
  5. Cep telefonu taksit oluyor mu?
  6. Amazon Türkiye kaç taksit?

iPhone taksitle alınır mı?

*iPhone için taksitle satış seçeneği yoktur.

Amazon de taksit yapıyor mu?

Toplam sepet tutarı 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde 2 ila 3 aya kadar, 300 TL üzeri alışverişlerinizde ise 6 aya kadar vade farksız eşit taksitlere bölünür. ... Örneğin 2500 TL tutarında bir sipariş verdiyseniz ve 6 aylık taksit planı seçtiyseniz ilk ay 416,70 TL, kalan 5 ay boyunca da 416,66 TL taksit ödemesi alıyoruz.

iPhone telefonlar kaç taksit?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) yaptığı yeni açıklama ile birlikte artık liradan fazla olan cep telefonlarına sadece 3 taksit yapılabilecek. lira altında olan cep telefonları ise 12 aya kadar taksitle alınabilecek.

Amazon com tr kaç taksit yapıyor?

100 ₺ ve üzeri alışverişlerde toplam alışveriş tutarı iki veya üç taksite, 300 ₺ ve üzeri alışverişlerde ise altı taksite kadar bölünebilir. Kredi kartına taksit seçenekleri yalnızca Ödeme sayfasında ve ürünler Alışveriş Sepetinde bulunuyorsa sunulur.

Cep telefonu taksit oluyor mu?

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle kredi kartı harici yapılan taksitli satışlara sınırlama getirildi. ... Fiyatı liranın üzerinde olan cep telefonlarının satışında en fazla 3 ay, video, kamera ve ses sistemleri gibi elektronik cihazların satışında en fazla 4 ay taksit yapılabilecek.

Amazon Türkiye kaç taksit?

Toplam sepet tutarı 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde 2 ila 3 aya kadar, 300 TL üzeri alışverişlerinizde ise 6 aya kadar vade farksız eşit taksitlere bölünür.