İce therapy tüyleri bitirir mi?

İçindekiler:

  1. İce therapy tüyleri bitirir mi?
  2. İce therapy ne sıklıkla kullanılır?
  3. Ice terapi ne işe yarıyor?
  4. Ice Therapy sağlık bakanlığı onaylı mı?
  5. Tüy dökücü nasıl sürülür?
  6. Ice Therapy hangi bölgelerde kullanılır?
  7. Ice Therapy erkeklerde kullanılır mı?
  8. Tüy dökücü krem En kısa tüyleri alır mı?

İce therapy tüyleri bitirir mi?

İce Therapy Tüyleri Temizler. Birçok benzer tüy dökücü ürün, tüyleri temizlemekte oldukça zorlanır. Özellikle sert kıl hücrelerinde zorlanan ürünler bizlere istediğimiz performansı sağlamaz. Fakat İce Therapy Tüy Dökücü, vücudun her bölgesindeki tüyleri, sert dahi olsalar kolayca ve kökünden temizler.

İce therapy ne sıklıkla kullanılır?

Ürün kişiye ve kıl sertliğine göre 3 ila 6 seans kullanıldıktan sonra etkisi görülür. 3 seans 1-2 kutu, 6 seans ise yaklaşık 3-4 kutu ice therapy kullanımı kadardır.

Ice terapi ne işe yarıyor?

Ice therapy™ ile tüy ve kılları dökerken cildi tahriş etmez Ice therapy™ formu sayesinde vücudun uygulandığı bölgedeki sadece kıl hücrelerinde şok -3°'ye kadar çok hızlı bir şekilde soğuma sağlar ve bu soğuma ortalama 5 dakika sürer.

Ice Therapy sağlık bakanlığı onaylı mı?

Sağlık bakanlığı tarafından onaylı ve bandrollü olan kremi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ice Therapy tüy dökücü krem ürünleri içerisinde yer alan kimyasallar aqua, potasyum thioglycolate, sodium hydroxide, cetearyl alcohol, tocopheryl acetate, argan spinosa kernel oil ve daha birçok maddedir.

Tüy dökücü nasıl sürülür?

Tüyleri temizlemek istediğiniz bölgeye, kremi kılları tamamen kapatacak şekilde paketin içerisinden çıkan spatula yardımıyla sürün. Kremi cildinizde 3 dakika bekletin. Ardından küçük bir bölgedeki ürünü sıyırıp tüylerin çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Tüyler döküldüyse kremi cildinizden tamamen sıyırın.

Ice Therapy hangi bölgelerde kullanılır?

Detaylı Ürün Açıklaması
  • Göbek Bölgesinde,
  • Sırt ve Omuzlar.
  • İstenmeyen Sakal Bölgeleri.
  • Kulak ve Ensedeki Tüylenmeler.
  • Koltuk Altı ve Bacaklar.
  • Kollar ve Genital Bölge.

Ice Therapy erkeklerde kullanılır mı?

Hem kadın hem de erkekler rahatlıkla kullanabilir. Buz epilasyonu olarakta bilinen ürün kişiye ve kıl sertliğine göre 3 ila 6 seans kullanıldıktan sonra etkisini görebilirsiniz. 3 seans 1-2 kutu, 6 seans ise yaklaşık 3-4 kutu ice therapy kullanımı kadardır.

Tüy dökücü krem En kısa tüyleri alır mı?

En çok merak edilen konuların başında gelen, Tüy dökücü krem kılları çoğaltır sorusunun cevabı ise, kesinlikle hayırdır. Tıraş bıçağı gibi kıl köklerine zarar vermediği için, tüy dökücü kremler mevcut kılların çoğalmasını sağlamaz.