HTC u play nasıl?

İçindekiler:

  1. HTC u play nasıl?
  2. HTC u play ön kamera nasıl açılır?
  3. HTC u play ne zaman çıktı?
  4. HTC u play kaç inç?
  5. HTC telefon kaç gb?
  6. HTC cep telefonu ne malı?
  7. HTC hangi markaya ait?
  8. HTC telefon üretiyor mu?
  9. HTC kime ait?

HTC u play nasıl?

Hem çok şık hem de kullanışlı. Şarjı ortalama bir telefon için iyi fakat kamersı olağan üstü diyebilirim. Yoksa kalite anlamında birçok telefondan daha iyi. 32Gb hafıza, 3gb ram, 8 çekirdek ve 2.0 hızında, full hd çözünürlükte hem ön hem arka kamerasının 16mp olduğu başka bir telefon bulamazsınız. ...

HTC u play ön kamera nasıl açılır?

Giriş ekranında, Kamera uygulamasını açmak için kamera simgesine dokunun. Pro moduna geçiş yapın.

HTC u play ne zaman çıktı?

HTC U Play 32 GB Pembe
MarkaHTC
İşletim SistemiAndroid
İşletim Sistemi VersiyonuAndroid 6.0 (Marshmallow)
Çıkış Yılı2017
5 satır daha

HTC u play kaç inç?

Eğimli yapıdaki 5.2 inç Super LCD ekranıyla 1920x1080 piksel (Full HD) çözünürlüğünde görüntüler oluşturan akıllı cep telefonu, Corning Gorilla Glass ile çizilmeye karşı direnç kazanıyor.

HTC telefon kaç gb?

2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızası ile HTC Desire 820 hem uygun fiyatıyla şaşırtıyor hem de piyasadaki en güçlü modellerden biri olmayı başarıyor.

HTC cep telefonu ne malı?

Amerikan merkezli Google, Tayvan merkezli cep telefonu üreticisi HTC Corp'un telefonlarını üreten alt birimini 1,1 milyar dolara satın aldığını açıkladı. Google, HTC'nin 2 bin çalışanını bünyesine katacak.

HTC hangi markaya ait?

High Tech Computer Corporation veya HTC Corporation (Çince: 宏達國際電子股份有限公司; pinyin: Hóngdá Guójì Diànzǐ Gǔfèn Yǒuxiàn Gōngsī), merkezi Tayvan'ın başkenti New Taipei'de bulunan, Tayvanlı çok uluslu akıllı telefon ve tablet üreticisidir. 1997 yılında, cihaz tasarımcısı ve cihaz üreticisi olarak kurulan HTC faaliyetlerine ...

HTC telefon üretiyor mu?

HTC, o zamanlar pazarda bulunan en güçsüz isimlerden biriydi ve Çinli üreticilerden fazlasıyla nasibini aldı. HTC büyük bir azimle amiral gemisi telefonlar üretmeye devam etti ve hatta piyasaya sürdükleri U12+ model telefon şaşırtıcı bir şekilde son derece başarılı oldu.

HTC kime ait?

CEP TELEFONU MARKALARI VE HANGİ ÜLKE MARKASI
CEP TELEFONU MARKALARIHANGİ ÜLKENİN MALI VE NERENİN MARKASI
HTCTayvan Malı
BlackBerryKanada Malı
VestelTürk Malı
CasperTürk Malı
28 satır daha