Trendyol para ne zaman yatacak?

İçindekiler:

  1. Trendyol para ne zaman yatacak?
  2. Trendyol ürün iade edince para geri gelir mi?
  3. Trendyol para nasil kullanilir?
  4. Trendyol para nasıl kazanılır?
  5. Urun iptalinde para kac gunde yatar?
  6. Aras Kargo iadesi nasıl yapılır?
  7. Kargo iadesi nasıl yapılır Yurtiçi Kargo?

Trendyol para ne zaman yatacak?

Trendyol koleksiyon kaydetme kampanyasından kazanılan paralar 13 Kasım saat 14.00 tarihinde kullanıcıların Trendyol cüzdan hesabına kupon olarak yatırılacak.

Trendyol ürün iade edince para geri gelir mi?

İade edilen ürün inceleme aşamasından geçecektir. Para iadesi ise 2 ile 10 gün arasında hesaba aktarılır. Eğer ürün taksitle alınmışsa ücretin tamamı bankaya Trendyol tarafından ödenir. Ancak banka o ücreti taksit taksit karta yatırır.

Trendyol para nasil kullanilir?

Trendyol Cüzdanım kullanımı için; Kart bilgilerinizi girerek yüklemek istediğiniz para miktarını tanımlamanız gerekir. Ardından telefonuna gelecek onay kodunu sisteme girmelisiniz. Tüm bu adımların sonunda Trendyol Cüzdanım uygulamasını kullanabirsiniz. Her alışveriş öncesi hesabınıza para tanımlamanız mümkün.

Trendyol para nasıl kazanılır?

Trendyol uygulaması üzerinden kullanıcılar beğendiği ürünleri arkadaşlarınla paylaşarak para kazanabilmektedir. Paylaşılan ürünler gönderilen kişiler tarafından her satın alındığında kişi belirli miktar para kazanır. Bu miktar ise ürün fiyatının %5'i olmaktadır.

Urun iptalinde para kac gunde yatar?

Alıcı, siparişin iptalini, ürünün benzeri ile değiştirilmesini veya engel ortadan kalkana dek teslimatın ertelenmesini talep edebilir. Alıcı siparişi iptal ederse; ödemeyi nakit ile yapmış ise iptalinden itibaren 14 gün içinde kendisine nakden bu ücret ödenir.

Aras Kargo iadesi nasıl yapılır?

İadenizi Aras Kargo ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargonuzu gönderdikten sonra, gerekli olması halinde, gönderi kodunu paylaşmanız istenebilir. Lütfen kargo gönderi numarasını saklayınız. Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Kargo iadesi nasıl yapılır Yurtiçi Kargo?

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim? İade edeceğiniz ürünü, faturanızın “İade Formu” nu doldurup, mutlaka imzalayıp, ürünün kullanılmamış hali ve tüm aksesuarlarıyla birlikte, paketi hasar görmemiş olarak “ Yurtiçi Kargo” (444 99 99 nolu telefondan kurye çağırabilirsiniz.) ile göndermenizi rica ederiz.