Trafik cezalarını hangi banka alıyor?

İçindekiler:

  1. Trafik cezalarını hangi banka alıyor?
  2. Trafik cezası 15 gün nasıl hesaplanır?
  3. Trafik cezası ödeme süresi ne kadar?
  4. Trafik cezaları Atm'den ödenir mi?
  5. Trafik cezası ödeme süresi ne zaman başlar?
  6. Trafik cezaları 15 iş günü mü?
  7. Trafik cezaları en son ne zaman ödenir?
  8. Trafik cezası ne zaman tahakkuk eder?

Trafik cezalarını hangi banka alıyor?

Trafik Cezası Ödenen Bankalar
1AKBANK T.A.Ş.(*)
24TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. (*)
25TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. (*)
26POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI ANONİM ŞİRKETİ (PTT) (**)
27TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. (*)
24 satır daha

Trafik cezası 15 gün nasıl hesaplanır?

Trafik cezaları ilgili kişiye tebliğ edildikten sonra belirli sürede ödenmesi istenir. Bu süre 30 gündür. Eğer sürücü 15 gün içerisinde öderse yüzde 25 indirimi uygulanır. 15 gün sonra öderse indirim uygulanmaz. 30 gün içinde ödeme olmazsa borç üzerine faiz işlenir.

Trafik cezası ödeme süresi ne kadar?

Trafik cezalarında cezanın kesildiği günden itibaren 15 gün içerisinde ödeme yaptığınız takdirde %25 indirimden faydalanabilirsiniz.

Trafik cezaları Atm'den ödenir mi?

İnternetten trafik ceza ödemesi, PTT'den ceza ödemesi, banka şubesinden hatta vergi dairesinden de ceza ödemesi yapılabiliyor. Önemli bir not olarak belirtmek gerekir ki; bankamatikten trafik cezası ödemesi yapılmıyor. Para cezası nasıl ödenir konusunu alt başlıklarla inceleyeyim…

Trafik cezası ödeme süresi ne zaman başlar?

Trafik cezalarında cezanın kesildiği günden itibaren 15 gün içerisinde ödeme yaptığınız takdirde %25 indirimden faydalanabilirsiniz.

Trafik cezaları 15 iş günü mü?

TRAFİK CEZASI SON ÖDEME TARİHİ HESAPLAMA Trafik cezaları ilgili kişiye tebliğ edildikten sonra belirli sürede ödenmesi istenir. Bu süre 30 gündür. Eğer sürücü 15 gün içerisinde öderse yüzde 25 indirimi uygulanır. 15 gün sonra öderse indirim uygulanmaz. 30 gün içinde ödeme olmazsa borç üzerine faiz işlenir.

Trafik cezaları en son ne zaman ödenir?

Yasa çıktıktan sonra yapılandırma başvuruları 31 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılabilecek. Başvuru yaptıktan sonra ilk taksit son ödeme süresi olan 30 Eylül'e kadar trafik ve kaçak geçiş cezalarını peşin ödeyen yüzde 25'lik anapara indirimini alacak.

Trafik cezası ne zaman tahakkuk eder?

Trafik cezası ödeme süresi yasal olarak tebliğ tarihinden itibaren 30 gündür. 30 gün içinde trafik cezası ödenmezse zaman aşımına giriyor ve her ay için %5 faiz uygulanıyor.