Winx Club doğum günleri ne zaman?

İçindekiler:

  1. Winx Club doğum günleri ne zaman?
  2. Winx hangi sırayla izlenmeli?
  3. Winx Club anime mi?
  4. Winx kaç bolum?
  5. Winx Club kim seslendiriyor?
  6. Winx Flora ne perisi?
  7. Winx Club Flora prenses mi?
  8. Aisha ne perisi?

Winx Club doğum günleri ne zaman?

Doğum günü 15 Hazirandır.

Winx hangi sırayla izlenmeli?

Dönüşümleri sırayla: Magic Winx (1., 2. ve 3. sezon), Charmix (2. sezon), Enchantix (3.,4. ve 8. sezon ve 1. film), Peri tozu(3. sezon), Mini Winx(3. ve 4. sezon), Believix(4. sezon ve 2. film), Speedix (4. sezon), Tracix (4. sezon), Zoomix (4. sezon), Sophix (4. sezon), Lovix (4. sezon), Harmonix (5. sezon), Sirenix ( ...

Winx Club anime mi?

Winx Club, Iginio Straffi tarafından oluşturulan İtalyan/Amerikan Animasyon televizyon dizisidir. İtalya'da ikinci sinema filmi 2009 yılının sonunda gösterime girmiştir. ...

Winx kaç bolum?

Winx Club
Diliİtalyanca İngilizce
Sezon sayısı8
Bölüm sayısı208 (bölümleri listesi)
Yapım
17 satır daha

Winx Club kim seslendiriyor?

Figen Sümeli (d. ), seslendirme ve tiyatro sanatçısı.

Winx Flora ne perisi?

Prenses Stella, Solaria prensesi ve Winx'in bir üyesidir. Stella, Solaria Yüzüğü'nün koruyucusu ve Solaria'nın Koruyucu Perisi'dir.

Winx Club Flora prenses mi?

Flora, Doğa'nın Koruyucu Perisi'dir. Ayrıca, Winx'in bir üyesi ve Alfea'nın eski bir öğrencisidir. Tanıtılan üçüncü Winx kızıdır, diğer ikisi Bloom ve Stella'dır. Takım onun iksirlerine ve tavsiyelerine güvenir.

Aisha ne perisi?

Gözleri mavi ışıltılarla dolu Su Perisi Aisha, bitkiler âleminin dilinden iyi anlayan Toprak Perisi Terra, canlıların tüm duygularını hissedebilen Zihin Perisi Musa, görünmez olabilen gösterişli Işık Perisi Stella ve Alfea'ya insanların dünyasından gelen Ateş Perisi Bloom.