Akbil ne kadar basıyor 2021?

İçindekiler:

  1. Akbil ne kadar basıyor 2021?
  2. Metrobüs kaç para?
  3. Metrobüs kaç yaşına kadar ücretsiz?
  4. Aylık akbil dolumu nerede yapılır?
  5. Iett tam bilet ne kadar?
  6. Istanbul kartta ne kadar para var?
  7. Istanbul'da toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz?
  8. Otobüslerde çocuklar kaç yaşına kadar ücretsiz?
  9. 500T nereden nereye gidiyor?
  10. 500T pendikten geçer mi?
  11. 500T kartala gider mi?

Akbil ne kadar basıyor 2021?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Metrobüs kaç para?

METROBÜS NE KADAR, KAÇ TL BASIYOR? İBB: 10 Şubat Pazartesi günü uygulamaya konulacak yeni tarifede; tam elektronik bilet 3,50 lira, öğrenci bileti 1,75 lira, Tam Mavi Kart 275 lira, Öğrenci Mavi Kartı ise 50 lira olarak belirlendi.

Metrobüs kaç yaşına kadar ücretsiz?

8. 6 yaş altında olan çocuklar ücretsiz olarak seyahat edebilir. 6 yaş ve üzeri çocuklar ücrete tabidir.

Aylık akbil dolumu nerede yapılır?

AYLIK AKBİL NEREDEN ALINIR? Mavi Kart almak için nüfus cüzdanı, (ehliyet ya da pasaport da dahil) kimlik kartınız ve 1 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile beraber size en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne başvurarak alabilirsiniz.

Iett tam bilet ne kadar?

Yeni zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye; 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. İstanbul'da toplu taşımada tam ve öğrenci bilet fiyatları... UKOME toplantısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Istanbul kartta ne kadar para var?

İnternetten bakiye sorgulamaları https://www.istanbulkart. istanbul/ üzerinden yapılabiliyor. Öncelikle online işlemler alanından üye olduktan sonra karta dair tüm detaylara ulaşılabiliyor.

Istanbul'da toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz?

İstanbul'da 06.00-14.00 saatleri arasında otobüsler, metro ve metrobüsler ücretsiz olacak. Aynı gün servis araçları tam gün ücretsiz park edebilecek.

Otobüslerde çocuklar kaç yaşına kadar ücretsiz?

6 yaşından büyük her yolcu için ayrı bilet alınması zorunludur. Çocuk indirimli biletlerde satış sırasında kimlik ibrazı gerektiğinden dolayı, çocuk yolcular için internet üzerinden indirimli otobüs bileti satışı yapılamamaktadır.

500T nereden nereye gidiyor?

  • ZEYTİNBURNU ÇIRPICI. Bakırköy.
  • CEVİZLİBAĞ Zeytinburnu.
  • TOPKPI PANORAMA1453. Zeytinburnu.
  • TOPKAPI ALT GEÇİT. Fatih.
  • EDİRNEKAPI KALEBOYU. Eyüpsultan.
  • EDİRNEKAPI SURDIŞI. Eyüpsultan.
  • ŞEHİTLİK. Eyüpsultan.
  • AYVANSARAY. Eyüpsultan.
Daha fazla öğe...•BE

500T pendikten geçer mi?

''500T Şifa Mahallesi- Cevizlibağ hattının güzergâhı Şifa Mahallesi- Tuzla Köprüsü- Kaynarca- Pendik Köprüsü-Kartal Metro- Kozyatağı-Kavacık Köprüsü-4.Levent-Nurtepe Viyadüğü-Edirnekapı- Cevizlibağ- Zeytinburnu Çırpıcı olarak değişmiştir.''

500T kartala gider mi?

''500T Şifa Mahallesi- Cevizlibağ hattının güzergâhı Şifa Mahallesi- Tuzla Köprüsü- Kaynarca- Pendik Köprüsü-Kartal Metro- Kozyatağı-Kavacık Köprüsü-4.Levent-Nurtepe Viyadüğü-Edirnekapı- Cevizlibağ- Zeytinburnu Çırpıcı olarak değişmiştir.''