iPhone 11 ve XR ekran aynı mı?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 ve XR ekran aynı mı?
  2. iPhone XR büyük mü?
  3. iPhone XR hangi renk alınmalı?
  4. iPhone XR da geniş açı var mı?
  5. iPhone 7 Plus kaç sene gider?
  6. iPhone XR farkı ne?
  7. iPhone XR hangi ekran?
  8. iPhone se hangi renk alınmalı?
  9. iPhone XR kamerası iyi mi?

iPhone 11 ve XR ekran aynı mı?

Hem iPhone 11'de hem de iPhone XR'da 6.1 inç büyüklüğünde Likit Retina LCD ekran bulunuyor. 17 piksel çözünürlüklü bu ekran, 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip. Uygun fiyatlı iPhone seçenekleri arasında ekran bakımından bir fark bulunmuyor.

iPhone XR büyük mü?

3- Daha Büyük Ekran iPhone XR, 6.1 inç LCD ekrana sahip iken iPhone XS'de 5.8 inçlik OLED ekran bulunuyor. Ekran teknolojisi iPhone XS'in daha iyi iken boyut olarak iPhone XR daha büyük ekrana sahip. Büyük ekran seven iPhone kullanıcıları iPhone XR'ı tercih edebilir.

iPhone XR hangi renk alınmalı?

Kırmızı renkli iPhone'lar özellikle bayanlar arasında son derece popüler. Elbetteki kırmızı renkli iPhone'ları zaman zaman erkeklerin elinde de görebilmek mümkün. Dikkat çekici bir renk arıyorsanız kırmızı iPhone XR kesinlikle yerinde bir tercih olacaktır.

iPhone XR da geniş açı var mı?

Arka kamera Dolayısıyla iPhone 11 ultra geniş açılı kamerasıyla birlikte 2 kat optik uzaklaştırma yapabilirken, iPhone XR'da bu kamera olmadığı için ultra geniş açılı çekimler yapılamıyor. Her iki model de telefoto lens olmamasına rağmen yazılım sayesinde portre modunda fotoğraflar çekebiliyor.

iPhone 7 Plus kaç sene gider?

Destek sonlanma tarihi ay olarak Eylül-Ekim aylarıdır. Özetle her bir iPhone modeli çıkış tarihinden itibaren ortalama 7 yıl kullanım ömrü sunmaktadır.

iPhone XR farkı ne?

iPhone XS'in ekranı 5.8 inç ve kasası paslanmaz çelikten oluşurken, iPhone XR'ın ekranı 6.1 inç ve telefonda kullanılan malzeme alüminyum. iPhone XS ve iPhone XR'ın ekran kalitesinde de farklılık bulunuyor. iPhone XS'de Super Retina OLED ekran kullanılırken, iPhone XR'ın ekranı ise Liquid Retina IPS teknolojinse sahip.

iPhone XR hangi ekran?

iPhone XS ve XR Karşılaştırması
ÖzellikleriPhone XSiPhone XR
Ekran Boyutu5.8 OLED6.1 LCD
Ekran Çözünürlüğü2436x1125 piksel1792x828 piksel
Ekran Kasa Oranı81.4080.28
Boyutlar140.6x70.9x7.7 mm150.9x75.7x8.3
13 satır daha•BE

iPhone se hangi renk alınmalı?

İnsanları telefonunuzla etkilemek istiyorsanız, dikkat çekmek istiyorsanız, Simsiyah iPhone 7/7 Plus modelini tercih etmelisiniz. Geleneksellikten hoşlanıyorsanız, Mat siyah veya Gümüş iPhone 7 alın. Biraz farklılık istiyorsanız, Altın ve Rose Gold (Roze Altın) iPhone 7 alın.

iPhone XR kamerası iyi mi?

DxOMark'ın paylaşmış olduğu verilere şöyle bir göz attığımızda ise XR'ın video puanın 96 olarak açıklandığını görmekteyiz. Fotoğraf tarafında ise toplamda 103 puan almayı başaran XR, en iyi kameraya sahip olan akıllı telefon listesinde 5. sırada yer almayı başardı.