İstanbulkart online para yükleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İstanbulkart online para yükleme nasıl yapılır?
  2. İstanbulkart uygulaması nedir?
  3. Istanbul kartımda ne kadar para var?
  4. HES kodu istanbul karta nasıl yüklenir?
  5. Istanbul karta para yükleme hangi banka?
  6. Istanbul kart nasıl giriş yapılır?
  7. Istanbul kart A101 de gecerli mı?
  8. Kart bakiyemi nasıl öğrenebilirim?
  9. İstanbulkart kime ait nasıl öğrenebilirim?
  10. İstanbulkart bakiye aktarımı nasıl yapılır?
  11. Kredi kartı ile Akbil dolumu yapılıyor mu?

İstanbulkart online para yükleme nasıl yapılır?

İstanbulkart'a temassız yükleme nasıl yapılır?
  1. fastPay uygulamasını açtıktan sonra ana sayfadaki ''Ulaşım kartına TL yükle'' sekmesine tıkla, ''istanbulkartı'' seç.
  2. istanbulkart'ına yüklemek istediğin tutarı tuşla.
Daha fazla öğe...

İstanbulkart uygulaması nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanıma sunulan ve başta şehir içi ulaşım (Marmaray, metro, otobüs, vapur, tramvay gibi) olmak üzere; market, otopark, sosyal tesisler gibi yerlerde ödeme yapılabilmesini sağlayan karttır.

Istanbul kartımda ne kadar para var?

İnternetten bakiye sorgulamaları https://www.istanbulkart. istanbul/ üzerinden yapılabiliyor. Öncelikle online işlemler alanından üye olduktan sonra karta dair tüm detaylara ulaşılabiliyor.

HES kodu istanbul karta nasıl yüklenir?

Öncelikle; Kişisel bilgilerinizi ekrandaki boşluklara doldurunuz ardından İstanbulkart'ınızın üzerinde yazan kart numarasını giriniz. Son olarak HES kodunu giriniz, belirtilen koşulları onaylamanızın ardından kaydet butonuna basınız.

Istanbul karta para yükleme hangi banka?

Artık İstanbulkart yüklemelerinizi QNB Mobil ve ATM'lerimiz aracılığıyla, QNB Finansbank kredi kartlarınız veya Vadesiz TL hesaplarınızdan işlem limitleri dahilinde kolayca yapabilirsiniz. İstanbulkart'ınıza yüklemelerinizi anlık olarak veya otomatik yükleme talimatı vererek gerçekleştirebilirsiniz.

Istanbul kart nasıl giriş yapılır?

1 - Uygulamayı indirdikten sonra daha önce kayıt olduysanız kullanıcı adı (uygulamaya kaydolurken kullanılan mail adresi) ve parola girerek “Giriş” butonunu tıklayarak PIN oluşturma adımına geçer ve sonrasında oluşturacağınız PIN ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Istanbul kart A101 de gecerli mı?

Zincir Marketler: A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketler'de İstanbulkart ile ödeme ve yükleme yapılabiliyor, İstanbulkart satın alınabiliyor.

Kart bakiyemi nasıl öğrenebilirim?

SMS ile bakiye öğrenmek için "BAKIYE boşluk kartın son 6 hanesi"ni yazıp 0850 988 99 99'a SMS gönderilmelidir. Yemekmatik Kart kullanıcıları ise bakiyesini öğrenmek için "BAKIYE boşluk kartın son 6 hanesi"ni yazıp 0850 988 99 99'a SMS göndererek yemek ve serbest cüzdanındaki bakiyeyi öğrenebilir.

İstanbulkart kime ait nasıl öğrenebilirim?

İstanbulkart numarası nedir? Numaralar okunmuyorsa kartınızı Biletmatik'e dokundurarak, dolum fişlerinden veya kartınız anonim değilse Beyaz Masa ALO 153'ü arayarak kart numaranızı öğrenebilirsiniz.

İstanbulkart bakiye aktarımı nasıl yapılır?

Ayrıca, İstanbulkart Başvuru Merkezlerimize şahsen gelerek bakiye aktarım talebinde bulunabilirsiniz....ALO 153 Beyaz Masa ile iletişime geçerek;
  1. Adı Soyadı
  2. TCKN.
  3. Telefon numarası
  4. Biletmatik numarası
  5. İşlem tarihi ve saati.
  6. İşlem yapılan istasyon adı
  7. Satış için cihaza verilen TL tutar bilgisi.

Kredi kartı ile Akbil dolumu yapılıyor mu?

Akbil kullanan İstanbullular artık kredi kartı ile İstanbulkarta yükleme yapabilecekler. Yükleme yapmak için yeni akbilinizin olması şart. Yükleme yapmak isteyenler her hangi bir bankanın redi kartı ile yeni akbillerdeki kart numarasını kullanacak.