Badem gözler için eyeliner nasıl çekilir?

İçindekiler:

  1. Badem gözler için eyeliner nasıl çekilir?
  2. Gözleri iri göstermek için ne yapmalı?
  3. Siyah göz kalemi kimlere yakışır?
  4. Göze sürme nasıl çekilir?
  5. Beyaz göz kalemi nereye sürülür?
  6. Beyaz dudak kalemi nasıl kullanılır?
  7. Aydınlatıcı Kalem nereye uygulanır?
  8. Haylaytır ne işe yarar?
  9. Göz çevresine aydınlatıcı nasıl sürülür?
  10. Haylaytır nasıl uygulanır?
  11. Highlighter göze nasıl sürülür?
  12. Aydınlatıcı yüzde nereye sürülür?
  13. Blusher nereye sürülür?
  14. Aydınlatıcı Krem nasıl kullanilir?
  15. Yuvarlak yüzde allık nereye sürülür?

Badem gözler için eyeliner nasıl çekilir?

Badem gözler için eyeliner Likit eyelinerını ince bir biçimde gözlerinin iç köşelerinden itibaren çekmeye başla, dış köşelere doğru eyeliner çizgini kalınlaştır. Gözlerinin dış köşelerine ulaştığında eyeliner çizgisini hafifçe yukarı çekerek kuyruk kısmını oluştur.

Gözleri iri göstermek için ne yapmalı?

1) Beyaz göz kalemi En basit şekilde gözlerin aydınlık ve büyük görünmesini sağlar. Bunun için beyaz göz kalemini alt göz kapağının içine sürün. Kesinlikle bu işlemi beyaz kalem ile yapın, koyu renk bir kalemle asla yapmayın. Çünkü bu durumda gözler olduğundan daha küçük görünecektir.

Siyah göz kalemi kimlere yakışır?

Siyah göz kalemi, özellikle siyah saçlı, esmer bayanlar için ideal. Kumral ve açık tenliler ise daha az belirgin olmasını isterlerse, siyahtan farklı olarak kahverengi ya da gri tonlarını kullanabilirler.

Göze sürme nasıl çekilir?

Sürme; üç defa sağa, üç defa sola (her çekişte sayının tek olması için) veya üç defa sağa iki defa sola (toplamda sayının tek olması için) çekmek sureti ile sürülür.

Beyaz göz kalemi nereye sürülür?

Makyajda Beyaz Göz Kaleminin 12 Kullanım Şekli

  1. 1.Göz içine beyaz veya ten rengi bir kalem kullanmak gözlerinizi olduğundan büyük göstermesini sağlayacaktır.
  2. 2.Dudak üstü bölgenize uygulayarak dudaklarınızın olduğundan dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz.
  3. 3.Kaşlarınızın tam alt kısmına da beyaz kalem sürerseniz kaşlarınız daha kalkık görünecektir.

Beyaz dudak kalemi nasıl kullanılır?

1. Dudak üzerine uygulanan highlighter ürünleri gibi kullanılabilir. Beyaz renk ışığı yansıtır ve dudakların daha dolgun olmasını sağlar. Dudak yayı bölgesine ve üst dudak çizgilerine uygulanıp, doğal durması için fırça ile dağıtılan beyaz kalem dudakların daha belirgin olmasını sağlar.

Aydınlatıcı Kalem nereye uygulanır?

Alnının ortasına ve çenene uyguladıktan sonra parmaklarınla dağıtabilir ve pratik bir şekilde yüzünü boyutlandırabilirsin.

Haylaytır ne işe yarar?

Highlight, yüzün T bölgesini aydınlatmak ve yanaklarda parlak bir görüntü elde etmek demektir. Bu şekilde ifadeniz de taze ve canlı gözükür.

Göz çevresine aydınlatıcı nasıl sürülür?

Nasıl uygulanır?: Göz pınarlarına küçük bir nokta halinde aydınlatıcı uygulama ve parmaklarınla dağıt. Aydınlatıcını hafifçe göz kapağına ve göz altına da dağıtabilirsin. Son olarak göz aydınlatıcı far ile göz altına da ürünü dağıtarak göz makyajını bitirebilirsin.

Haylaytır nasıl uygulanır?

Highlighter kullanırken parmak uçları kullanılır. Bu sayede daha doğal bir görünüm elde edilir. Highlighterınızı uygulamadan önce ince bir kat fondöten sürün. Fondötenden sonra Highlighter'ı T bölgenize uygulayın ve parmak uçlarınızla yayın.

Highlighter göze nasıl sürülür?

Göz aydınlatıcı nasıl sürülür sorusuna cevap olarak, göz pınarlarına ve göz kapaklarına aydınlatıcı kullanmak için fırça veya parmaklarla uygulama tercih edilebilir. Göz kapaklarını aydınlatıcı ile ön plana çıkardıktan sonra dilerseniz hafif bir dokunuşla göz pınarlarını da aydınlatabilirsiniz.

Aydınlatıcı yüzde nereye sürülür?

Aydınlatıcı, ışığı yansıtan bir makyaj ürünü olduğu için, elmacık kemikleri, burun, çene, kaş altı gibi yüzün kemikli bölgelerini ön plana çıkarmak için kullanılır.

Blusher nereye sürülür?

En doğal görünümü elde etmek için yüzünüzde ışığın düştüğü bölgelere kullanmanız gerekir. Yani alnınıza, elmacık kemiklerinin üzerine ve çene çizginize uygulayabilirsiniz. Hafif bir kontür tekniği uygulamak için ise daha küçük bir makyaj fırçasından yardım alarak bronzerınızı sadece yanaklarınıza uygulayabilirsiniz.

Aydınlatıcı Krem nasıl kullanilir?

Daha doğal bir görünüm isteyenler fondöten yerine BB krem, CC krem veya yalnızca nemlendirici tercih edebilirler. Daha sonra elmacık kemiklerinin üzerine, kaş altına, burun üzerine, çene kısmına, alın bölgesine ve gözaltlarına parmaklar yardımıyla hafifçe krem aydınlatıcı uygulanır.

Yuvarlak yüzde allık nereye sürülür?

Yuvarlak yüz: Yüzünüzün ince ve uzun görünmesi için allığı yanaklarınızın tam üstüne uygulayın. Fırçayla C harfi çiziyor gibi yapın. Allığı saç diplerinize doğru uzatın ve çenenize de hafifçe sürün. Uzun yüz: Allığı sadece yanaklarınızın üzerine uygulayın.