Istanbul il milli eğitim müdür kimdir?

İçindekiler:

  1. Istanbul il milli eğitim müdür kimdir?
  2. Irfan Zeki Er kimdir?
  3. Il milli eğitim müdürlüğü nereye bağlıdır?
  4. Milli Eğitim Daire Başkanı kimdir?
  5. MEB hizmet birimleri nelerdir?
  6. Okul Müdürü doğrudan kime bağlıdır?
  7. Serkan Gür MEB kimdir?
  8. Tuncay Morkoç kimdir?
  9. Milli Eğitim Bakanlığı'na nasıl şikayette bulunabilirim?
  10. Milli Eğitim Bakanlığı nasıl ulaşabilirim?
  11. Milli Eğitim Bakanlığı'nın faaliyetleri nelerdir?
  12. Okul yönetiminde kimler vardır?

Istanbul il milli eğitim müdür kimdir?

Levent YAZICI - İl Millî Eğitim Müdürü

Irfan Zeki Er kimdir?

İrfan Zeki Er, 1999 yılında AÖF. L.T.P. programına katılarak lisans eğitimini tamamladı. Yine 1999'da MEB Okul Yöneticiliği sınavını kazandı. ... 2014 yılında Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen İrfan Zeki Er, 2015 yılında Başiskele'ye ilçe milli eğitim müdürü olarak atandı.

Il milli eğitim müdürlüğü nereye bağlıdır?

Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, 430 sayılı Tevhid-i Tedrisat Kanunu, 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu ve 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kalkınma plan ve programları doğrultusunda millî eğitim ...

Milli Eğitim Daire Başkanı kimdir?

Personel İletişim Listesi
GENEL MÜDÜR
Ad SoyadGörevTelefon
Daire Başkanı413 15 03
Yasin ELÇİMillî Eğitim Uzmanı413 15 76
Mustafa KARAMANŞube Müdürü413 37 19
136 satır daha•4 gün önce

MEB hizmet birimleri nelerdir?

Bakanlığın hizmet birimleri arasında, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Yenilik ve Eğitim ...

Okul Müdürü doğrudan kime bağlıdır?

Madde 14- Okul müdürü; Okulun yönetiminden, eğitim-öğretim faaliyetlerinin ve rehberlik hizmetlerinin planlanmasından ve yürütülmesinden genel müdüre, resmî makamlara ve Bakanlığa karşı sorumludur.

Serkan Gür MEB kimdir?

İl Milli Eğitim Müdürü 1979 yılında İstanbul'da doğdu. 2013-2021 tarihleri arasında İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesinden sorumlu İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. ...

Tuncay Morkoç kimdir?

1973 Erzurum/Tortum doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'na nasıl şikayette bulunabilirim?

Ancak Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi yani MEBİM, bir nevi MEB çağrı merkezi ya da MEB danışma hattı olarak hizmet veriyor. MEBİM'e ulaşmak için yapmanız gereken 4 (444 0 MEB) numaralı MEB numarasını aramaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı nasıl ulaşabilirim?

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ (MEBİM) Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi “4” (444 0 MEB) danışma hattı öğretmen odaklı hizmet verecek.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın faaliyetleri nelerdir?

Eğitim ve Öğretim kurumlarının denetlenmesi ve takibinden sorumludur. Yükseköğretim öğrencilerinin maddi olarak ihtiyaçlarının karşılamak ve beslenmelerini karşılamak da MEB'in görevleri arasında yer alır. Okullardaki beden eğitimi, spor ve izcilik eğitimi ile ilgili hizmetleri yürütmek.

Okul yönetiminde kimler vardır?

Okul Müdürü
  • Eğitim Müdürü
  • Eğitim Merkezi Müdürü
  • Eğitim ve Geliştirme Müdürü
  • Eğitim ve Kalite Müdürü
  • İl Milli Eğitim Müdürü