Paycell nerelerde geçerli?

İçindekiler:

  1. Paycell nerelerde geçerli?
  2. Paycell kart ile Trendyoldan alışveriş yapılır mı?
  3. Paycell hangi market?
  4. Paycell ile hangi sitelerden alışveriş yapılır?
  5. Paycell sanal kart hangi marketlerde geçerli?
  6. Paycell hazır limit faturaya yansır mı?
  7. Paycell kart limiti ne kadar?
  8. Paycell ile ne alınabilir?
  9. Paycell kart kaç TL?
  10. Paycell hazır limit en fazla ne kadar?
  11. Paycell den nasıl alışveriş yapılır?

Paycell nerelerde geçerli?

Turkcell Mağazaları'ndan, banka ATM'lerinden ve PTTmatiklerden, Paycell uygulamasından ya da herhangi bir banka hesabından EFT/Havale ile para yüklenebilir. VISA güvencesiyle dünyadaki tüm mağaza içi ve internet alışverişlerinde kullanılabilir.

Paycell kart ile Trendyoldan alışveriş yapılır mı?

1-30 Nisan tarihleri arasında Trendyol'da alışverişinizi Visa logolu Paycell Kart'ınızla yaparak kartınızı ilk kez kaydedin, 15-31 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız 200TL ve üzeri alışverişinizde geçerli 50TL indirim kazanın!

Paycell hangi market?

Paycell Kart, şimdi Şok Marketler'de! Başvuru gerektirmeyen, yaş sınırı bulunmayan ve tüm operatör müşterilerinin kullanabileceği Paycell Kart'ı 5 TL fiyatıyla tüm Şok Marketler'den alıp, dilediğiniz alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Paycell ile hangi sitelerden alışveriş yapılır?

Paycell nerelerde geçerli? Paycell logosunu gördüğün anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsin. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Paycell sanal kart hangi marketlerde geçerli?

Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Paycell hazır limit faturaya yansır mı?

Paycell Mobil Ödeme yani yeni adıyla Paycell Hazır Limit; anlaşmalı Paycell noktalarında sadece cep telefonu numaranızı kullanarak, kolay ve güvenli ödeme yapmanızı sağlar. Yaptığınız harcamalarınızsa Turkcell faturanıza yansır.

Paycell kart limiti ne kadar?

Kimlik ve adres teyidini başarıyla tamamlayan müşterilerimiz aylık 10.000 TL'ye kadar kartlarına bakiye yükleyebilir, kartlarından harcama yapabilir ve nakit çekim işlemi yapabilirler.

Paycell ile ne alınabilir?

Paycell müşterilerinin elektrik, su, doğalgaz, telefon faturaları, devlet ödemeleri gecikmez her zaman kolayca hallolur. Ödemelerinizi Paycell Uygulaması ve Temsilcimiz olan Turkcell Mağazaları/Satış Noktalarından hemen yaparak zaman kazanıp, fatura kuyruklarında beklemeden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Paycell kart kaç TL?

Başvuru gerektirmeyen, yaş sınırı bulunmayan ve tüm operatör müşterilerinin kullanabileceği Paycell Kart'ı 5 TL fiyatıyla tüm Şok Marketler'den alıp, dilediğiniz alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Paycell hazır limit en fazla ne kadar?

Kampanyadan Paycell Kart'ına aktarabilecek Hazır Limit tutarı 200 TL ve üzeri olan müşterilerimiz yararlanabilir.

Paycell den nasıl alışveriş yapılır?

Paycell logosunu gördüğünüz anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsiniz. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinizde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.