İyzico hangi kartlar?

İçindekiler:

  1. İyzico hangi kartlar?
  2. İyzico ile ödeme ne demek?
  3. İyzico hangi firma?
  4. İyzico alışveriş nedir?
  5. İyzico ile ödeme nasıl alınır?
  6. İyzico hangi ülkelerde geçerli?
  7. İyzico ile ödeme güvenli mi?
  8. İyzico ne iş yapar?
  9. İyzico ile ödeme nasıl yapılır?
  10. İyzico ödemeleri ne zaman yapıyor?
  11. İyzico fatura kesiyor mu?
  12. İyzico yurt dışından ödeme alıyor mu?
  13. İyzico üyeliği nasıl iptal edilir?
  14. İyzico ne dir?
  15. İyzico ne zaman ödeme yapıyor?
  16. İyzico 3ds başlatıldı ne demek?
  17. İyzico para iadesi nasıl yapılır?
  18. İyzico ödeme nasıl yapılır?

İyzico hangi kartlar?

iyzico'da şu anda Bonus, World, Maximum, CardFinans, Paraf, Axess ve Advantage kredi kartları ile taksitli olarak ödeme alınabilmektedir. Böylece 7 bankaya ait bütün kredi kartları ile taksitli olarak ödeme alabilirsiniz.

İyzico ile ödeme ne demek?

"Kolay Ödeme" anlamına gelen "Easy Check Out" kelimelerinin kısaltılmış ve Türkçe okunuşa uyarlanmış versiyonu olan iyzico, adından da anlaşılacağı üzere kullanıcılarına ödeme hizmetlerinde kolaylıklar yaratmak üzerine kurgulanmış bir dünya sunmaktadır.

İyzico hangi firma?

Dünyanın en büyük teknoloji yatırımcısı olan Naspers Group bünyesinde 17 ülkede faaliyet gösteren PayU, 2013 yılında Barbaros Özbuğutu ve Tahsin Isın tarafından kurulan iyzico'yu satın aldı.

İyzico alışveriş nedir?

iyzico Korumalı Alışveriş, tüketicilerin internet alışverişlerinde yaşadığı endişelere çözüm olarak iyzico tarafından geliştirilen ücretsiz bir hizmettir. ... iyzico Korumalı Alışveriş kapsamında yaptığınız alışverişleriniz için, iyzico mobil uygulaması veya sipariş detay sayfanız üzerinden 7/24 canlı destek alabilirsiniz.

İyzico ile ödeme nasıl alınır?

Entegrasyonsuz Link ile Ödeme Almak Şimdi Kolay
  1. iyzico İşim İçin uygulamasını indirin ve hesabınızı oluşturun.
  2. Ürününüzün fotoğrafını, fiyatını ve diğer bilgilerini sisteme girerek bir ödeme alma linki oluşturun.
  3. Ürününüzün alıcılarıyla oluşturduğunuz linki paylaşın ve ödeme almaya başlayın!

İyzico hangi ülkelerde geçerli?

Money20/20 Avrupa'da, 12 Doğu Avrupa ülkesine açılacağını açıklayan iyzico, bu açılımla faaliyet alanını, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hırvatistan, Litvanya, Letonya, Romanya, Polonya, Slovenya, Slovakya, Yunanistan ve Macaristan'a taşıyor.

İyzico ile ödeme güvenli mi?

İyzico, teknolojiyi çalışmalarının her alanında kullanarak sizlere daha güvenli ve verimli bir hizmet garantisi vadetmektedir. Yapay zeka destekli sahtecilik koruma sistemine sahip olan iyzico, online alışveriş dünyasındaki tüm şüpheli işlemlere karşı 7/24 koruma sağlamaktadır.

İyzico ne iş yapar?

iyzico, 29 binden fazla internet sitesinden güven içinde alışveriş yapmanızı mümkün kılan, çalıştığı üye yerlerine hızlı ve sahtecilik önleme odaklı en yüksek kalitede hizmet sunan BDDK lisanslı bir finans teknolojileri firmasıdır.

İyzico ile ödeme nasıl yapılır?

iyzico ile Nasıl Ödeme Yaparım? Ödeme adımında iyzico ile Öde'yi seç. Mail ve telefon bilgilerini doğrula. iyzico bakiyen, kartın veya Korumalı Havale/EFT ile ödemeni kolayca tamamla.

İyzico ödemeleri ne zaman yapıyor?

Ödemeler tarafıma ne zaman aktarılacak? Pazartesi-Pazar aralığında iyzico aracılığıyla aldığınız tüm ödemeler, Pazar günü 23:59'da muhasebeleşmektedir. Muhasebeleşme tarihi ardından gelen 2 günlük blokajın ardından ilk Çarşamba günü, tüm ödemeleriniz banka hesabınıza aktarılmaktadır.

İyzico fatura kesiyor mu?

Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. iyzico platformunu kullanmanız durumunda, iyzico'ya herhangi bir fatura kesmeniz gerekmemektedir. Web sitenizde iyzico üzerinden gerçekleşen başarılı işlemlerin faturalandırma süreci aşağıdaki gibi işleyecektir.

İyzico yurt dışından ödeme alıyor mu?

iyzico'nun birden fazla para biriminden ödeme alma özelliği sayesinde, yerli e-ticaret firmaları yurt dışından da ödeme alabiliyor. Firmalar, ABD Doları, Euro, İngiliz Sterlini gibi 15 farklı para birimiyle ödeme alarak daha çok gelir elde edebiliyor, e-ticaret pazarında daha fazla pay sahibi olabiliyor.

İyzico üyeliği nasıl iptal edilir?

iyzico Kontrol Paneli'nde yer alan işlemler menüsünden tüm işlemlerinizi listeleyebilirsiniz. İade veya iptal etmek istediğiniz işlemi, listeden bulduktan sonra ödemeyi iptal etmek için ekranın en sağında yer alan "İptal Et" butonuna tıklamanız yeterlidir.

İyzico ne dir?

İyzico nedir? İyzico, bireysel ve kurumsal müşterilere yönelik bir ödeme altyapısı sunan finans teknolojileri şirketidir. ... İyzico 2012 yılında kurulmuş olan bir Türk ödeme altyapısı şirketidir. İyzico kartımdan onayım olmadan para çekildi.

İyzico ne zaman ödeme yapıyor?

-iyzico'da ödemeler haftalık olarak hesaplanmaktadır. -Bu süreçte Çarşamba günü 00:00'dan Salı günü 23:59'a kadar yapılan ödemeler, bir haftalık ödemeyi temsil eder. -Haftalık ödemeler, 3 hafta sonra hesabınıza aktarılmaktadır.

İyzico 3ds başlatıldı ne demek?

başarısız bir şekilde tamamlanmadığını simgeler. Turuncu renkli işlemler (3D başlatıldı) ise 3D sayfasına gelindiğini, ancak işlem yapılmadan müşterinizin 3D ekranını kapattığını simgeler.

İyzico para iadesi nasıl yapılır?

iyzico Kontrol Paneli sayfanızda yer alan "İşlemler" bölümünde ilgili ödeme işleminin detayına tıkladığınızda, en sağ köşede "Ödemeyi İade Et" butonu çıkacaktır. İade işlemleriniz için bu butona tıklamanız için yeterli olacaktır.

İyzico ödeme nasıl yapılır?

iyzico ile Nasıl Ödeme Yaparım? Ödeme adımında iyzico ile Öde'yi seç. Mail ve telefon bilgilerini doğrula. iyzico bakiyen, kartın veya Korumalı Havale/EFT ile ödemeni kolayca tamamla.