Telefon numarasını nasıl gizlerim?

İçindekiler:

  1. Telefon numarasını nasıl gizlerim?
  2. Hattı ozel numaralara nasil kapatilir?
  3. Turkcell numara gizleme nasil oluyor?
  4. Türk Telekom özel numara nasıl bulunur?

Telefon numarasını nasıl gizlerim?

İlk olarak telefonunuzdan ayarlar bölümüne girin. Daha sonra ayarlar içerisinde telefon sekmesini bulun. Telefon sekmesinde bulduktan sonra içine girin ve numara gizleme / açma seçeneğine gidin. Burada yer alan seçeneği ilk kez tıklamanız ile açık olan numaranız artık karşı taraftan gözükmeyecektir.

Hattı ozel numaralara nasil kapatilir?

*Gizli numaralardan gelen çağrıları engellemek veya alabilmek için *253#yazarak arama yapmanız yeterli. *253# ye arama yaptığınızda, gizli numaralardan çağrı engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (aktif ise deaktif, deaktif ise aktif olacak) ve telefon ekranınızda ilgili bilgiyi görebileceksiniz.

Turkcell numara gizleme nasil oluyor?

Kendi numaramı nasıl gizleyebilirim? Turkcell.com.tr en altta bulunan "İşlem Merkezi" sayfasına, Turkcell şifrenizle giriş yaparak ulaşabilir, açılan sayfanın sol kısmında yer alan "Ayarlarım" seçeneği altında yer alan "Çağrı Ayarlarım" sayfasından numara gizleme/gösterme işlemini yapabilirsiniz.

Türk Telekom özel numara nasıl bulunur?

Türk Telekom aboneleri gizli numaradan gelen aramaların kimden olduğunu öğrenmeleri için "Bilinmeyen Numaralar Rehberi" servisini kullanabilirler. Bu servisi kullanmak için: *100# menüsünü, TT Mobil WAP'ı ya da 11855'i kullanabilirsiniz.