Yanık izi kalmaması için hangi krem kullanılır?

İçindekiler:

  1. Yanık izi kalmaması için hangi krem kullanılır?
  2. Hangi yanıklarda iz kalır?
  3. Hametan yanık izlerine iyi gelir mi?
  4. Yüz yanığı iz kalır mı?

Yanık izi kalmaması için hangi krem kullanılır?

Revamil Vücutta yıllardır iyileşmeyen yara izler ya da ameliyat sonrası kalan dikiş izleri, kalıcı hasar bırakan yanıklar, koparılmış sivilce izleri gibi kolay kolay geçmeyen izleri kısa sürede geçiren doğal baldan üretilmiş kremdir. Revamil, tıbbi uygulamalar için seçilmiş özel saf bir baldan üretilmektedir.

Hangi yanıklarda iz kalır?

İyileşme deri alt tabakasındaki yağ bezleri, ter bezleri ve kıl köklerinden hücrelerin çoğalmasıyla oluşur. İyileşmeyi sağlayan deri eklerindeki kayıp miktarına göre 2. derece yanıklar yüzeyel ve derin olarak iki alt sınıfa ayrılır. Yüzeyel 2. derece yanıkta iz kalmaz ancak derin 2. derece yanık iz bırakarak iyileşir.

Hametan yanık izlerine iyi gelir mi?

Hametan krem, pek çok cilt problemine etkili olan bitkisel bir kremdir. İçerdiği cadı fındığı bitkisi sayesinde sivilce, tahriş, pişik ve yanıkların tedavisinde etkili olduğu bilinmektedir.

Yüz yanığı iz kalır mı?

Yüzeyel 2. derece yanıkta iz kalmaz ancak derin 2. derece yanık iz bırakarak iyileşir. Yanık bölgesindeki su dolu kabarcıklar korunmaya çalışılmalıdır. Uygun pansumanlar ile takip edilir. İyileşme süresi yüzyel yanıklarda 1 hafta ile 10 gün arasındadır.