Gebelikte 23 hafta neler oluyor?

İçindekiler:

  1. Gebelikte 23 hafta neler oluyor?
  2. 23 hafta gebelik kaçıncı ay?
  3. 23 haftalık hamile ne yemeli?
  4. 23 haftalık gebelik hangi meyve?
  5. 22 haftalık gebelik hangi meyve?
  6. 23 hafta 6 günlük gebelik kaç aylıktır?
  7. 31 hafta gebelik hangi meyve?

Gebelikte 23 hafta neler oluyor?

23 haftalık hamilelikte bebeğinizin beyin hücreleri ve duyuları gelişmeye devam eder. Duyuları geliştiği için daha bilinçli hareketler yapar. Bilinci arttıkça da içerideki yaşamında tat alma, dokunma ve işitme anlamında yeni keşifler yapmaya hazırdır. Bebeğinizle iletişim kurmanız ona iyi gelecektir.

23 hafta gebelik kaçıncı ay?

23 haftalık gebelik, 5 ay 11 günlük gebelik demektir.

23 haftalık hamile ne yemeli?

Gebeliğin 23. haftasında beslenme C, A, E, vitaminleri alabileceğiniz besinleri tüketmeli, Et, yumurta ve kuru meyveleri öğünlerinize eklemeli, Her gün bir porsiyon meyve yemeli, Lifli besinler tüketmeye dikkat etmelisiniz.

23 haftalık gebelik hangi meyve?

Hamileliğin 23. haftasında da anne adayını önemli gelişmelerin beklediğini ifade etmeliyiz. 23 haftalık bebek anne karnında avuç içine sığacak büyüklüktedir. Ortalama 500 gram olan 23 haftalık bebek, yaklaşık olarak yetişkin bir şeftali ya da mango büyüklüğündedir. Bu dönemde bebeğin boyu ise 29 cm dolaylarındadır.

22 haftalık gebelik hangi meyve?

Gebelikte 22. 22 haftalık gebelikte miniğiniz artık pek de minik değildir. 28 cm boylarında bir hindistan cevizi kadardır.

23 hafta 6 günlük gebelik kaç aylıktır?

23 haftalık gebelik kaç aylık? 5 ay 11 günlük hamilesiniz.

31 hafta gebelik hangi meyve?

Hafta: Patlıcan 29. haftada balkabağı büyüklüğüne geldiğinde, anne karnında hafiften sıkışmaya başlar ve dürtmeye ve tekmelemeye başlar. 30. haftada lahana büyüklüğündedir ve parmağınızı tutacak güçtedir. 31. haftada hindistan cevizi büyüklüğündedir ve beyin, sinir gelişimi önemli şekilde artar.