Konya istanbul Hızlı Tren Hattı nerelerden geçiyor?

İçindekiler:

  1. Konya istanbul Hızlı Tren Hattı nerelerden geçiyor?
  2. Konya Hızlı Tren Garı değişti mi?
  3. Konya hızlı tren istasyonu nereye yapılacak?
  4. Konya istanbul hızlı tren bileti kaç lira?
  5. Konya İstanbul Halkalı hızlı tren kaç saat?
  6. Konya Hızlı Tren garından Mevlanaya nasıl gidilir?

Konya istanbul Hızlı Tren Hattı nerelerden geçiyor?

4- Konya-İstanbul-Konya YHT Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Treninin durakları sırasıyla Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı olmaktadır.

Konya Hızlı Tren Garı değişti mi?

3 yıldır tamamlanmayan TCDD Konya 'Yüksek Hızlı Tren Garı Projesi' için yeni bir ihale açıldı. Daha önce tamamı 68 milyon TL'ye bitmesi planlanan inşaatın tamamlanma ihalesinin bedeli şimdiden 77 milyon TL'ye çıkmış oldu. ... İhale sonuç ilanında işin 17 Haziran 2020'de biteceği belirtildi.

Konya hızlı tren istasyonu nereye yapılacak?

Sosyal medyada yapılan yeni hızlı tren garı ve yeni tramvaylar ile ilgili yazılanlar için Başkan Akyürek, “Yeni garın ihalesi Haziran'da yapılacak. Meram'daki gar taşınmayacak, Meram bölgesine hizmet vermeye devam edecek. Yeni gar üniversite ve sanayi bölgesine hizmet verecek.

Konya istanbul hızlı tren bileti kaç lira?

İstanbul Konya arasında sefer yapan hızlı tren biletleri kaç para tcdd.gov.tr son tren bilet fiyatını yayınladı. İstanbul'dan Konya'ya gitmek için hızlı treni kullanan bir yolcu bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. Hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor.

Konya İstanbul Halkalı hızlı tren kaç saat?

Konya - İstanbul/Halkalı arası 5 saat 40 dakika sürmektedir. İstanbul/ Söğütlüçeşme - Konya arası 2 sefer yapılmaktadır.

Konya Hızlı Tren garından Mevlanaya nasıl gidilir?

Konya'ya tren ile gelecekseniz, Konya Tren Garı'nın hemen önünden kalkan Mevlana Kültür Merkezi otobüslerini kullanabilirsiniz. Mevlana Müzesi'ne giden bu otobüslerin kalkış saatleri: 06:10, 07:50, 09:20, 11:30, 13:50, 15:20, 17:20 ve 19:50 şeklindedir.