Redoxon Kids fiyatı nedir?

İçindekiler:

  1. Redoxon Kids fiyatı nedir?
  2. Redoxon vitamin ne işe yarar?
  3. Redoxon C vitamini kaç yaş için?
  4. Redoxon C Nasıl Kullanılır?
  5. Redoxon Kids ne icin?
  6. Redoxon Kids kac yasa kadar?
  7. Redoxon kullanımı aç mı tok mu?
  8. Redoxon C vitamini çocuklara verilir mi?
  9. Redoxon C aç mı tok mu?
  10. Çocuklara ne kadar C vitamini?

Redoxon Kids fiyatı nedir?

Redoxon Kids 60 Çiğnenebilir Tablet İle En Çok Karşılaştırılanlar
Redoxon Kids 60 Çiğnenebilir TabletYouplus Kids Multivitamin Şurup 100 ml
Fiyat55,00 TL 29 satıcı19,75 TL 16 satıcı
Popülerlik2. Popüler Vitamin ve Mineral8. Popüler Youplus Vitamin ve Mineral
Ortalama Puan78 yorum-
Birim Fiyat0,92 TL/adet-
4 satır daha

Redoxon vitamin ne işe yarar?

Günlük hayatınızı olmanız gerektiği kadar dinç ve hastalıklara karşı dirençli sürdürmeniz için oldukça önemli olan Redoxon, uygun dozda alındığında yorgunluk ve bitkinliğe karşı savaşır, dişlerin ve cildin sağlıklı işlevi için gerekli kolajen oluşumuna katkı sağlar, vücudunuzun demir emiliminin artmasına destek olur.

Redoxon C vitamini kaç yaş için?

Kullanışlı suda eriyen efervesan tabletler, su içerisinde hızlıca çözünür ve kolayca emilir. Günde 1 adet portakal aromalı tabletin keyfini çıkarın. 11 yaş ve üzeri yetişkinler için uygundur.

Redoxon C Nasıl Kullanılır?

C Vitamini, D Vitamini ve Çinko içeren portakal aromalı Takviye Edici Gıda. Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 1 efervesan tablet 200 ml suda çözündürülerek tüketilmelidir. Gıda Takviyesidir.

Redoxon Kids ne icin?

C, D vitamini ve çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunu destekler. Çinko normal cildin korunmasına katkıda bulunurken c vitamini cildin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur.

Redoxon Kids kac yasa kadar?

Redoxon kids redoxon kids 60 tablet ,çiğnenebilir c vitamini, d vitamini çinko içeren takviye edici gıdadır. Kullanım önerisi redoxon kids 60 tablet ,4-10 yaş arası için 2 adet 11 yaş arası 3 adete kadar kullanılabilir. Listelenen fiyat tarihine kadar geçerlidir.

Redoxon kullanımı aç mı tok mu?

C ve diğer vitaminlerin fazlalığı böbrekte ve karaciğerde birikebilir. Vitaminlerde yüksek doz zararlıdır. Doktorun belirlediği dozlarda, tok karnına ve sabah almak faydalı.

Redoxon C vitamini çocuklara verilir mi?

4-10 yaş grubu çocukların kullanımına uygundur.

Redoxon C aç mı tok mu?

C ve diğer vitaminlerin fazlalığı böbrekte ve karaciğerde birikebilir. Vitaminlerde yüksek doz zararlıdır. Doktorun belirlediği dozlarda, tok karnına ve sabah almak faydalı.

Çocuklara ne kadar C vitamini?

Çocukların günlük ortalama 100 miligram kadar C vitaminine ihtiyaçları vardır. C vitamini depolanan bir vitamin değildir. Fazlası vücuttan atılmaktadır. Bağışıklık sisteminin korunması için olmazsa olmazlardan olan E vitamini de; kuruyemiş, zeytin, zeytinyağı ve bazı yeşil sebzelerde bulunmaktadır."